23 mei 2017

Juventus lanceert special edition kampioen t-shirts 2017

Juventus is voor de zesde keer op rij Serie A kampioen geworden afgelopen weekend. Dit moet natuurlijk gevierd worden met een speciaal winners t-shirt. Vandaag hebben adidas en de Italiaanse club het nieuwe winners t-shirt bekend gemaakt. Dit is bovendien het t-shirt dat door de spelers van Juve direct na het binnenhalen van de landstitel werd gedragen. We bespreken hieronder de details van het shirt ter ere van het 33ste kampioenschap van ''I Bianconeri.''

Design Juventus kampioen t-shirts 2017

Het nieuwe shirt is geheel in stijl van de clubkleuren van de club. Het adidas t-shirt is namelijk geheel zwart en bevat een crew neck. Op de rechter borst prijkt het logo van kledingsponsor adidas en de andere borst bevat het logo van de club uit Turijn. Dit is overigens het laatste shirt waarop het oude logo van de club van trainer Allegri prijkt. Vanaf 2017-2018 draagt Juventus een nieuw logo op de tenues en trainingskleding van de club. Op het midden van het shirt staat in het groot een nummer zes, waarvan de bovenkant deels omgevouwen lijkt. Het getal zes verwijst naar de zes achtereenvolgende kampioenschappen van 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017. Onder het getal staat de tekst: ''35 CAPIONI D'ITALIA 2016-2017'' en ''LEGEND.'' Daaronder staan weer de jaartallen van de afgelopen zes kampioenschappen. Officeus is Juve 35 keer kampioen geworden en officieel dus 33 keer. De landstitels van 2005 en 2006 zijn door de Italiaanse voetbalbond afgenomen, omdat Juventus betrokken was bij een omkoopschandaal, waardoor het in de periode ook is terug gezet naar de Serie B.

Het merk Retake heeft overigens ook twee kampioenst-shirts gelanceerd. Deze zijn wat goedkoper dan het officiële Juventus kampioenst-shirt van adidas. Deze shirts zijn in het wit en zwart gelanceerd en bevatten een print van de contouren van het nieuwe Juve logo, welke vanaf komend seizoen alleen bestaat uit een J. Op dit t-shirt staat bovendien een verwijzing naar de 35 officieuze kampioenschappen van de club en het kampioenschap van dit jaar. De t-shirts bevatten in de clubkleuren van de Italiaanse club namelijk de tekst: ''CAMPIONI D'ITALIA 35 – 2016-2017.'' Beide t-shirts bevatten een crew neck.

Juventus kampioen t-shirt 2017 kopen

Het nieuwe Juventus kampioenst-shirt van adidas en van Retake kan je per direct kopen in de onderstaande online winkel. De prijs van het adidas t-shirt is € 34,95 en de Retake t-shirts scoor je al vanaf € 24,95. Directe levering gegarandeerd. Wil je andere producten van Juventus kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop de nieuwe Juventus kampioen t-shirts in DEZE ONLINE WINKEL!