16 mei 2016

Juventus keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe Juventus keepersshirt van Buffon en de andere keepers van de club voor 2016-2017 is vandaag gelanceerd, tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van de club. In dit nieuwe keepersshirt werken de keepers van Juve de wedstrijden af in de Serie A, Coppa Italia en Champions League gedurende het nieuwe seizoen. Het nieuwe shirt van de keepers van Juventus heeft hetzelfde template als bijvoorbeeld de keepersshirts van Ajax en Feyenoord voor 2016-2017 en heeft een geheel nieuwe kleur. Check hieronder meer informatie over de nieuwe keepersshirts, die gedragen worden door Buffon, Neto en Audera.

Oranje Juventus keepersshirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Juventus keepersshirt voor 2016-2017 is dit jaar geheel oranje met witte accenten. Het shirt wordt gekenmerkt door de hoge hals en het flitsende design van oranje ruiten over de schouders en mouwen. Dit betekent dat het keepersshirt van ''de Oude Dame'' ook gebaseerd is op het Adidas Onore 16 template, welke we eerder al terug zagen komen bij het Ajax keepersshirt voor 2016-2017 of het Feyenoord keepersshirt. Zoals bij veel Adidas voetbalshirts voor 2016-2017 het geval is, staan de Adidas strepen niet meer op de schouders en mouwen, maar zijn deze te vinden aan de zijkanten van het voetbalshirt. Deze drie Adidas strepen zijn op het keeper shirt van Juventus wit. Op de borst van het nieuwe keepersshirt van Juventus staan drie verschillende logo's. De linker borst bevat het logo van de club uit Turijn met daarboven drie gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de 34 Serie A titels die de club behaald heeft. Op het midden van het shirt bevindt zich de Scudetto badge. Deze badge mag op alle Juventus voetbalshirts gedragen worden tijdens 2016-2017, omdat de club afgelopen seizoen Italiaans kampioen is geworden. Deze Scudetto badge heeft de vorm van een schild en bevat de kleuren van de Italiaanse vlag. De rechter borst is uitgerust met het Adidas performance logo. De Duitse kledingsponsor is sinds 2015-2016 verbonden aan de club en volgde destijds de grote concurrent Nike op. Op het midden van het keepersshirt van ''I Bianconeri'' staat het logo van shirtsponsor JEEP, welke onderdeel is van de hoofdsponsor van de club: FIAT. FIAT is sinds 2012 de hoofdsponsor van de Italiaanse club en zal dat tot 2020 blijven. Het nieuwe Juventus keeperstenue wordt gecompleteerd door een oranje voetbalbroekje met aan de zijkanten witte strepen van Adidas. Op de keepersbroekjes staan bovendien de logo's van de club en Adidas. De kousen voor de keepers bevatten ook deze kleurencombinatie. Check hieronder de foto's van het nieuwe Juventus keeperstenue voor 2016-2017. Deze zijn door Adidas uitgerust met de Climacool technologie, welke ervoor zorgt dat de keepers optimaal kunnen presteren door het vochtafstotende en ventilerende effect. Check ook het gepresenteerde Juventus thuisshirt voor 2016-2017.

Juventus keepersshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Juventus keepersshirt voor 2016-2017 kan je per direct voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 100,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je je Juventus keepersshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de keepers zoals Buffon, Neto en Audera. Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt, welke de keepers van de Italiaanse club ook dragen op het shirt. Wil je andere producten of shirts van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast. En vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe shirt van Juventus in de officiële Adidas shop

of in deze Juve shop! Oranje -juventus -keeper -shirt -2016-2017