26 april 2016

Juventus kampioen t-shirts 2016

Ter ere van het 34ste kampioenschap van de club hebben Juventus en Adidas speciale kampioenst-shirts gelanceerd. Deze droeg Juventus op de eerste training na het winnen van de vijfde Serie A landstitel op rij. Omdat Napoli op 24 april verloor van AS Roma, was Juventus automatisch kampioen en won het voor de 34ste keer in de geschiedenis van de club de felbegeerde Scudetto. We bespreken hieronder kort de designs van de nieuwe en officiële Juventus kampioens t-shirts van Adidas. De Duitse kledingsponsor en de club uit Turijn hebben namelijk twee verschillende t-shirts gelanceerd.

Het eerste t-shirt is geheel zwart en bevat een ronde hals. Op de borst staan de logo's van Adidas en de club. Daaronder bevinden zich vier verticale witte banen met de jaartallen 2012, 2013, 2014 en 2015. Deze jaartallen verwijzen naar de kampioenschappen in deze jaren. Door deze verticale banen staat een gouden diagonale baan met daarin het jaartal 2016, welke dus verwijst naar de Scudetto van dit seizoen. Ook de achterkant van het t-shirt bevat een print, welke geheel in stijl is van de officiƫle bedrukking op de Juventus voetbalshirts. De achterkant bevat de tekst: CAMPIONI 34. Bovendien staat het huidige jaartal op het t-shirt. Het andere Juventus kampioen t-shirt is het zogenaamde TANTI5ALUTI t-shirt. Hierop staat een afbeelding van een hand met daaronder de tekst TANTI5ALUTI. Daaronder staat de tekst: 34 CAMPIONI D'ITALIA 2015-2016. Inclusief de Italiaanse vlag en het embleem van de club. De achterkant van dit t-shirt bevat de #HI5TORY en de jaartallen van de afgelopen vijf kampioenschappen. Bovendien is staat de Scudetto op de achterkant van het t-shirt. Check hieronder de foto's van de officiƫle Juventus kampioen t-shirts!

Het nieuwe Juventus kampioen t-shirt van 2016 kan je vanaf deze week kopen in de online shop van Subside Sports, evenals andere t-shirts van de club. Directe levering gegarandeerd. Check bovendien het overzicht met beschikbare Juventus producten in het overzicht hiernaast.

Juventus -kampioen -t -shirt -2016-a

Juventus -kampioen -t -shirt -2016-b