16 augustus 2016

Juventus en Adidas lanceren speciaal trainingsjack voor Champions League 2016-2017

Juventus draagt voorafgaande aan de Champions League wedstrijden een speciaal trainingsjack! Het zogenaamde anthem jack is het trainingsjack dat door de club uit Turijn gedragen wordt tijdens de opkomst op het veld en bij het afspelen van het Champions League nummer/anthem voorafgaande aan de wedstrijden tijdens het kampioenenbal. Dit speciale trainingsjack is vandaag officieel door Adidas bekend gemaakt. Traditiegetrouw bevatten de Champions League anthem jacks van Adidas niet het logo van het Duitse sportmerk op de borst, maar het logo van het toernooi. Check daarover hieronder meer!

Het nieuwe Juventus trainingsjack heeft een stijlvol design en is geheel in stijl van de clubkleuren van ''de Oude Dame''. Het jack is geheel zwart met gele accenten. De gele accenten, komen vooral terug in de rits. Daarnaast is het jack uitgerust met een speciale zilveren band over de mouwen. Het jack is daarnaast uitgerust met een capuchon. Door de exclusieve deal tussen de UEFA en de Champions League staat op alle Champions League trainingskleding van Juventus het logo van het kampioenenbal op de rechter borst. De andere borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Juventus Stadium. Het logo van het Duitse sportmerk is verplaatst naar de linker mouw en is zilver. Wat verder opvalt aan dit speciale trainingsjack is dat het jack niet is uitgerust met de drie trademark strepen van het Duitse spormerk. Deze staan noch op de schouders, noch op de zijkanten van het jack. De mouwen van het Juventus jack zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten waardoor deze als soort van handschoen gedragen kan worden. Het materiaal van het jack is dit keer geen 100% polyester, maar is een combinatie van katoen (62%), polyester (32%) en spandex (6%), waardoor het jack bovendien een strakke pasvorm heeft. Check hieronder de foto's van het nieuwe Juve jack waarin sterren als Higuain, Alves, Pjanic, Mandzukic, Khedira en andere sterspelers het veld betreden voorafgaande aan de Champions League wedstrijden dit seizoen!

Het nieuwe Juventus anthem Champions League trainingsjack is door het rijke design en het speciale materiaal wat duurder dan de andere jacks van de club. Het jack heeft namelijk een prijs van € 99,95, waar de andere anthem jacks van de club een prijs van € 79,95 hebben. Check hieronder de shop waar je dit jack exclusief kunt kopen. Directe levering gegarandeerd. Check ook andere beschikbare Juve producten in het overzicht hiernaaast of hieronder en vergelijk de prijzen!

Koop het speciale Juventus trainingsjack in deze officiële ADIDAS SHOP! 

Juventus -anthem -trainingsjack -adidas -2016-2017

Juve -cl -jack -2016-2017