7 februari 2017

Juventus adidas concept American Football Super Bowl shirt

Ter ere van de finale van de Super Bowl tussen New England Patriots en Atlanta Falcons afgelopen weekend heeft Juventus in samenwerking met adidas een American Football shirt gelanceerd. Dit Juventus American Football shirt is geïnspireerd door het voetbalshirt van Juventus en heeft natuurlijk de pasvorm van een American Football Shirt. Dit is overigens het eerste shirt waarop het nieuwe logo van Juventus echt te zien is. Check hieronder alle details!

Het speciale Juventus American Football shirt is geheel in stijl van de clubkleuren van de ''Oude Dame'' en een combinatie van wit en zwart. De body van het shirt is overwegend wit en bevat twee brede zwarte banen over het midden. Deze verticale zwarte banen worden onderbroken door de naam van de club en het getal 34. Dit getal verwijst naar de 34 Serie A kampioenschappen van de club. Twee van deze Serie A kampioenschappen is de club overigens kwijt door vermeende omkooppraktijken. Juve zou Juve niet zijn als het hier lak aan heeft en gewoon 34 in plaats van 32 op het shirt heeft gezet. Het logo van adidas prijkt op de rechter borst, terwijl het logo van shirtsponsor JEEP op de linker borst prijkt. Verder bevat het shirt net onder de hals de Italiaanse driekleur en wordt het American Football Shirt gekenmerkt door de brede schouders. De schouders zijn geheel zwart en bevatten het nieuwe Juventus logo en het getal 34. Het nieuwe logo van de club komt op dit concept shirt ook weer terug op de mouwen. Check ook de bijbehorende American Football broek en kousen, welke geheel in stijl zijn van de clubkleuren van JUVE!

Check hieronder nog meer foto's van dit vette nieuwe American Football shirt van JUVE. In Italiƫ is hierdoor de geruchtenstroom op gang gekomen. Er wordt namelijk dat Juventus binnen een aantal jaar een American Football tak gaat beginnen. We zijn benieuwd! Helaas is dit concept American Football Shirt nergens te koop. Wil je het voetbalshirt van de club uit Turijn kopen? Check deze officiƫle SHOP en deze online winkel!

Juventus -concept -american -football -shirt
Juventus -american -football -shirt