22 augustus 2018

Juventus Champions League trainingsshirt en polo 2018-2019

Juventus gaat de voorbereiding op de Champions League wedstrijden dit seizoen stijlvol in! Tenminste, dat blijkt uit het design van het nieuwe trainingsshirt en de polo voor het miljardenbal. Deze nieuwe items zijn onderdeel van de ULTIMATE lijn van adidas. De Ultimate lijn is de opvolger van de Champions League trainingskleding van adidas. Nieuw aan deze collectie is het hogere prijspunt. De prijzen van alle items uit de collectie zijn zeker 30% hoger dan de andere producten uit de trainingslijn van de club. De nieuwe polo en het nieuwe trainingsshirt worden dus alleen gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden in Europa. Wïl je alles weten over deze nieuwe items? Check het hieronder.

Blauw Juventus CL trainingsshirt 2018-2019

Het nieuwe Juventus trainingsshirt uit de ULTIMATE lijn heeft eigenlijk dezelfde kenmerken als het eerder dit seizoen gepresenteerde trainingsshirt. Het heeft alleen een andere kleur. Het nieuwe shirt is donker blauw. Door adidas wordt deze kleur ''NOBLE INK'' genoemd. De drie strepen op de mouwen hebben een iets lichtere tint blauw en verder is het shirt uitgerust met fel gele details. Deze details zijn te vinden in de logo's van de club en JUVE op de borst. Verder heeft het shirt dus alle kenmerken van het adidas CONDIVO 18 template. Dit betekent dat het shirt een v-hals heeft en de mouwen raglanmouwen zijn. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen en schouders vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam.

Juventus Champions League polo 2018-2019

De nieuwe polo heeft dezelfde kleurencombinatie. Het enige verschil is dat de polo niet gedragen wordt tijdens de trainingen, maar juist wanneer de spelers naar de CL wedstrijden reizen, tijdens het verblijf in het hotel of wanneer de spelers van I Bianconeri de pers te woord staan. Ook het materiaal van de polo is anders. De polo is gemaakt van een zacht pique katoen en bestaat bovendien voor 30% uit polyester. Zowel de polo als het trainingsshirt zijn uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor de vochtafvoer en ventilatie.

Zowel het trainingsshirt als de polo zijn perfect te combineren met de broek van het nieuwe Champions League trainingspak! Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe items!

Juventus Champions League trainingskleding bestellen

Het nieuwe Juventus CL trainingsshirt en de polo kan je vanaf nu bestellen. Dit kan alleen in de maten S, M, L, XL en XXL. We waren gewend dat de trainingsshirts altijd een prijs hadden van € 45,-. De ULTIMATE trainingsshirts zijn echter € 70,-. De polo's hebben een prijs van € 65,-. Wil je andere producten van Juventus bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel het nieuwe Juventus Champions League shirt en de polo direct in deze adidas winkel 

of deze SHOP