Het Juventus Champions League trainingsshirt 2016-2017 is gelanceerd door de regerend Italiaans kampioen en kledingsponsor Adidas. Adidas is sinds 2015-2016 kledingsponsor van De Oude Dame. Juventus zal dit trainingsshirt dragen gedurende trainingen voorafgaand aan Champions League thuis- en uitwedstrijden in het seizoen 2016-2017. Het shirt geldt niet als pre-match top / warming-up shirt. Sterspelers ls Hiquain, Alves, Pjanic, Bonucci en Chiellini zullen dit shirt binnenkort dragen. 13 september 2016 start de groepsfase van de Champions League. Check hieronder de details in het design van het trainingsshirt.

Wit Juventus Champions League trainingsshirt 2016-2017

Het Juventus Champions League trainingsshirt 2016-2017 is overwegend wit, maar bevat ook gouden en witte applicaties. Zo kent de ronde hals een half-om-half design, waarbij het voorste deel wit en het overige deel goud van kleur is. De binnenkant van deze hals is echter weer voor de helft zwart. Opvallend is dat de mouwen van het Juventus trainingsshirt integendeel tot de body niet volledig wit zijn. Over de mouwen loopt namelijk een print die enkele unieke slogans bevat. Deze print staat niet alleen centraal in de Champions League trainingslijn van Adidas, maar ook op de Champions League voetbal 2016-2017. Daarnaast zijn de langs de zijkanten 3 witte Adidas Trademark strepen gedrukt. Verder wordt de linkerborst versierd met het Juventus logo. Opvallend is dat het logo niet versierd is met de 3 gouden kampioenssterren. De rechterborst bevat een goud Champions League. Ten slotte keert het Adidas logo terug op de linker triceps.

Het nieuwe Champions League trainingsshirt van Juventus is uitgerust met de Adidas Climacool technology. Deze technologie houdt spelers koel en droog. Check hieronder de foto's van het nieuwe trainingsshirt.  

Juventus trainingsshirt kopen

Het Juventus Champions League trainingsshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu in de onderstaande shops. Het shirt heeft een prijs van € 49,95. Het shirt is nog niet in kindermaten gelanceerd. Wil je andere Juve producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen van de producten. Of laat je Juve voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking.

Koop het nieuwe CL shirt van Juventus in deze officiële Juventus shop (inclusief officiële bedrukking)

Of in deze ADIDAS SHOP!

en natuurlijk ook in deze Juve shop! 

Juventus CL Trainingsshirt 2016-2017

Juventus CL Trainingsshirt 2016-2017 3

Juventus CL Trainingsshirt 2016-2017 2