25 augustus 2015

Juventus Champions League trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe Juventus Champions League trainingsshirt voor 2015-2016 is vandaag officieel bekend gemaakt door Adidas en de Italiaanse kampioen. In dit nieuwe shirt werken de spelers van Juventus de trainingen en warming-up af er voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Juventus is afgelopen seizoen kampioen van de Serie A geworden en komt daardoor uit in de groepsfase van de Champions League. Juventus speelt in poule D tegen Sevilla, Manchester City en Borussia Monchengladbach. Vanaf dit seizoen is Adidas kledingsponsor van de club en Adidas heeft nu dus een speciale Champions League lijn uit voor de club uit Turijn. In dit artikel bespreken we het design van het nieuwe Champions League trainingsshirt van de Italiaanse club.

Juventus CL trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe Champions League trainingsshirt van Juventus bevat dezeflde kleuren als het uitgelekte 3e shirt of alternatieve uitshirt van ''De Oude Dame''. Het shirt is namelijk overwegend zwart en bevat gouden accenten. Deze gouden accenten komen terug in de Adidas strepen over de schouders en mouwen en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder wordt het nieuwe CL trainingsshirt gekenmerkt door het design van golven over het shirt. Dit design zagen we eerder terug in het nieuwe Champions League trainingsshirt van Real Madrid en Manchester United. De linker borst van het shirt is uitgerust met het logo van Juventus en de andere borst bevat het logo van de Champions League in het goud. Op alle nieuwe Champions League trainingskleding van de clubs waarvan Adidas kledingsponsor is (Bayern München, Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Juventus) staat het logo van de CL op de rechter borst en is het Adidas logo verplaatst naar de achterkant van het voetbalshirt. Check hieronder de foto's van het nieuwe trainingsshirt van Juve. Hierin schitteren sterren als Khedira, Mandzukic, Marchisio en Pogba in dit nieuwe shirt. Eerder lanceerden Juventus en Adidas een roze trainingsshirt. 

Juventus Champions League trainingsshirt kopen

Het nieuwe Juventus Champions League trainingsshirt kan je vanaf nu zowel voor volwassenen als voor kinderen kopen. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 43,- en voor kinderen € 35,-. Check hieronder de shops waar deze trainingsshirts online te koop zijn en check hiernaast het overzicht met beschikbare Juventus producten. Directe levering en gratis verzending!

Koop het Juventus CL trainingsshirt in de Juventus shop van Adidas

of in de online Juventus voetbalshop!


Juventus -cl -trainingsshirt -2015-2016

Achterkant -juventus -trainingsshirt -2015-2016