31 augustus 2016

Juventus Champions League trainingspak 2016-2017

Italiaanse kampioen Juventus en haar Duitse kledingsponsor Adidas hebben het nieuwe Juventus Champions League trainingspak 2016-2017 gelanceerd. Het trainingspak maakt onderdeel uit van een speciale lijn Juventus trainingskleding die exclusief rondom Champions League wedstrijden gedragen wordt. Het trainingspak zal minimaal worden gedragen gedurende trainingen voorafgaand de wedstrijden tegen Sevilla, Dinamo Zagreb en Olympique Lyon. Indien Juve zich weet te plaatsen voor een volgende ronde zal het pak vaker gedragen worden door sterspelers als Hiquain, Alves, Pjanic, Bonucci en Chiellini. Adidas ontwerpt en produceert vanaf 2014-2015 de trainingskleding voor Juventus. Ben je benieuwd naar het design van dit trainingspak? Dat bespreken we hieronder!

Wit/Zwart Juventus Champions League trainingspak 2016-2017

De trainingstrui van het Juventus Champions League trainingspak 2016-2017 is overwegend wit van kleur. De Juventus trainingstrui kent een ronde witte hals. De mouwen van deze trui kennen een print. De print bevat enkele slogans. Ook de nieuwe Champions League voetbal 2016-2017 bevat deze unieke print. De linkerborst is voorzien van het Juventus logo exclusief de 3 kampioenssterren, terwijl de rechterborst een goud Champions League logo bevat. Rondom de triceps van de linkermouw is een goud adidas logo gedrukt. De uiteinden van de mouwen bevatten niet de print met slogans. Wel bevatten de uiteinden van de mouwen unieke gaten, waardoor de duim gestoken kan worden. Het nieuwe Juventus pak wordt gecompleteerd  door een zwarte trainingsbroek. Opvallend is dat de Adidas Trademark strepen langs de zijkanten ook zwart van kleur zijn. Een goud Adidas logo is zichtbaar in de knieholten. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten natuurlijk twee zakken en de logo's van de club en Champions League. Kenmerkend aan deze trainingsbroek is dat deze strak om de benen valt en aan de onderkant ritsen bevat, zodat je de broek makkelijk over je schoenen aan en uit kunt doen. 

Het nieuwe Champions League trainingspak van Juventus is uitgerust met de Adidas Climawarm technology. Deze technologie houdt spelers warm en comfortabel bij koud weer. Tevens maken deze trainingspakken deel uit van het adidas Sustainable Product Program: producten die op duurzamere manieren worden gemaakt en zo bijdragen aan een betere wereld. Check hieronder de foto's van de nieuwe trainingspakken.

Juventus trainingspak kopen

Het Juve Champions League trainingspak voor 2016-2017 kan je vanaf nu in de onderstaande shops. Let op: het pak bestaat uit twee losse items. De top heeft een prijs van € 79,95 en de trainingsbroek een prijs van € 54,95. Het pak is nog niet in kindermaten gelanceerd. Wil je andere Juve producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen van de producten. Of laat je Juve voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking.

Koop het nieuwe CL pak van Juventus in deze officiële Juventus shop (inclusief officiële bedrukking)

Of in deze ADIDAS SHOP!

en natuurlijk ook in deze Juve shop! 

Juventus CL Trainingspak 2016-2017

Juventus CL Trainingspak 2016-2017 2