28 augustus 2015

Juventus Champions League presentatiepak 2015-2016

Ook het nieuwe Champions League trainingspak van Juventus is vandaag officieel bekend gemaakt door Juventus en Adidas. Dit pak wordt door de de spelers van Juve gedragen in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Juventus is dit seizoen ingedeeld in poule D met Sevilla, Manchester City en Borussia Monchengladbach. Het pak wordt vooral gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en tijdens het verblijf in het hotel voorafgaande aan deze Europese wedstrijden. Om deze reden wordt het pak ook wel het Juventus buspak of reispak genoemd. Vanaf dit seizoen is Adidas de nieuwe kledingsponsor van ''De Oude Dame''. Het Duitse sportmerk heeft voor een opvallend design gekozen voor het nieuwe Juventus pak. Dit wordt in het navolgende besproken!

Juventus Champions League trainingspak 2015-2016

Het nieuwe Juventus Champions League presentatiepak bevat een jack, welke gekenmerkt wordt door een design van zwart en witte golven. Hiermee heeft het jack een zebra-achtig design. Verder bevat het presentatiejack van het pak gouden details, welke terug komen in de bekende Adidas strepen over de schouders en mouwen en in een subtiele lijn aan de onderkant van het jack en aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van Juventus op de linker borst bevat gouden details. Bovendien is het Champions League logo van de club op de linker borst goud. Op alle nieuwe CL trainingskleding van Juventus staat het logo van het toernooi op de linker borst in plaats van het gebruikelijke logo van Adidas. Het logo van Adidas staat zowel op het nieuwe presentatiepak als op het nieuwe trainingsshirt op de achterkant van het jack. Verder is het jack uitgerust met een zwarte rits en twee zakken aan de zijkanten. Het nieuwe pak van Juventus wordt gecompleteerd door een voerwegend zwarte trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat aan de zijkanten gouden Adidas strepen en is ter hoogte van de knieholtes voorzien van hetzelfde design als het trainingsjack. Hier bevindt zich namelijk een design van zwarte en witte strepen. Verder is de trainingsbroek waarschijnlijk uitgerust met een een rits aan de onderkant, zodat je de broek makkelijk over je schoenen uit kan doen. Check hieronder de foto's van het nieuwe Juve presentatiepak. Dit pak zal gedragen worden door sterren als Khedira, Marchisio, Pogba, Morata en Dybala. Deze pakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn bovendien uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke het ideaal maakt om de pakken in vrije tijd te dragen, maar ook om in te trainen.

Juventus CL presentatiepak 2015-2016 kopen

Het nieuwe Juventus Champions League presentatiepak 2015-2016 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassen kopen. De prijs van het pak voor volwassenen is ongeveer € 109,95 en de prijs van het pak voor kinderen is € 89,95. Check hieronder de shops waar je deze kunt kopen en check ook de beschikbare Juventus producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe verzending en gratis levering!

Koop het Juventus CL presenatiepak in de online Juve shop van Adidas of

in de online Juventus voetbalshop!


Juventus -champions -league -presenatiepak -2015-2016

Juve -CL-presenatiepak -2015-2016