Juventus en Adidas hebben ook een geheel nieuw anthem trainingsjack voor 2015-2016 officieel gelanceerd. Dit anthem jack wordt door sterren als Pirlo, Pogba, Chiellini, Vidal en de andere sterspeler van ''De Oude Dame'' gedragen wanneer de spelers het veld betreden voorafgaande aan de Champions League, Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Dit trainingsjack wordt dus ook door de spelers van Juventus gedragen bij het afspelen van het Champions League theme voorafgaande aan de CL wedstrijden gedurende 2015-2016. Het nieuwe anthem trainingsjack van Juventus is geheel in stijl van de clubkleuren van Juve.

witte Juventus trainingsjack 2015-2016

Het nieuwe Juventus anthem jack 2015-2016 is namelijk geheel wit en voorzien van zwarte details. De zwarte kleur komt terug in de drie strepen over de schouders en mouwen van Adidas. De Duitse sportgigant is sinds dit seizoen kledingsponsor van Juve en zal dit in ieder geval de komende zes jaar blijven. Hiermee heeft het de grote concurrent Nike vervangen als kledingsponsor van de club. Nike was dit al sinds 2003. De achterkant van het nieuwe Juventus trainingsjack bevat aan de onderkant ook een zwarte band. Verder is het jack uitgerust met een ronde geribbelde hals. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken en ook de rechter borst bevat een verticaal borstzakje met rits. Het logo van Adidas staat op de rechter borst en de andere borst bevat het logo van Juventus. Opvallend is dat het anthem jack niet is uitgerust met het logo van hoofdsponsor JEEP op de borst. Het logo van Jeep, onderdeel van FIAT, staat namelijk wel op het nieuwe presentatiepak van Juventus. Check hieronder de foto's van het nieuwe Juventus anthem jack, welke voor 100% uit polyester bestaat en zowel ideaal is om in te trainen als om als vrijetijdsjack te dragen. Perfect voor de echte Juventus fan dus!

Juventus trainingsjack 2015-2016 kopen

Het nieuwe Juventus anthem trainingsjack 2015-2016 kan je vanaf nu voor een bedrag van € 79,95 kopen in de online Juventus shop van Adidas. Check daar ook het nieuwe Juve presentatiepak en training sweater of check het overzicht met beschikbare Juventus producten in het overzicht hiernaast.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Juve -trainingsjack -2015-2016

Achterkant -juventus -trainingsjack -2015-2016