6 december 2017

adidas lanceert nieuw Juventus anthem jack voor 2018

Ook Juventus draagt vanaf nu een geheel nieuw anthem jack. Deze week heeft adidas namelijk het nieuwe Juventus anthem jack voor 2018 bekend gemaakt. Dit jack wordt door de spelers van de Italiaanse club gedragen, wanneer de spelers het veld betreden voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden van januari 2018 tot mei 2018. Deze jas wordt dus alleen in de tweede seizoenshelft van 2017-2018 gedragen. Medio mei/juni wordt pas weer een nieuwe trainingscollectie van Juventus door adidas uitgebracht. Check hieronder alle details van het klassieke jack van JUVE!

Zwart Juventus jack 2018

Het Juventus jack heeft hetzelfde design als de jacks die door verschillende landen tijdens het WK van 2018 gedragen worden. Zo dragen de spelers van Duitsland, Argentinië, Spanje, Rusland en Colombia eenzelfde soort jack wanneer zij het veld betreden en wanneer het volkslied afgespeeld wordt. Het nieuwe anthem jack heeft de komende periode een uniek design. Het jack vindt haar inspiratie in de fashion industrie en is bovendien een perfect jack om casual te dragen. De jas is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de gevouwen kraag en de lange rits. Deze rits is verborgen onder een lange flap. Verder bevat het jack zowel aan de bovenkant als aan de onderkant een elastische zoom, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De logo's van adidas en de club prijken in het wit op de borst. Het logo van adi is middels een zeefdruk aangebracht op het jack en het Juve logo is geborduurd. Waar de performance trainingskleding van de club een wat strakkere pasvorm heeft, heeft het jack een ''loose'' fit. Dit betekent dat het jack een wat wijdere body heeft met een recht silhouet. De zijkanten van het trainingsjack, waarin Juventus het veld betreedt, bevatten twee zakken.

Van de anthem jacks zijn we gewend dat deze gemaakt zijn van polyester. Dat is bij deze jas anders. Dit jack bestaat voor 100% uit katoen en is gemaakt van een speciale oxfordstof. In dit jack is dan ook niet de climalite technologie van adidas verwerkt. Wel is de Juventus jas onderdeel van het zogenaamde ''Better Cotton Initiave'', dat zich focust op het verbeteren van de katoenteelt wereldwijd. Tot zover alle informatie over de stijl, fit en technische kenmerken van het nieuwe jack, die vanaf nu door sterren als Dybala, Higuain, Matuidi, Bernardeschi en andere sterren gedragen wordt.

Juventus anthem trainingsjack bestellen

Het nieuwe Juventus anthem jack voor 2018 kan je vanaf nu alleen voor volwassenen bestellen in de onderstaande online winkel. Dit kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het jack is € 99,95. Wil je andere of goedkopere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Juventus anthem jack exclusief in deze winkel!