15 april 2022

Juventus 4e voetbalshirt 2022

Juventus en adidas hebben in samenwerking met de Braziliaanse kunstenaar Eduardo Kobra een nieuw Juventus voetbalshirt uitgebracht. Dit voetbalshirt wordt door Juventus gedragen in de Serie A thuiswedstrijd tegen Bologna op 16 april en misschien ook nog in een aantal andere wedstrijden. Dit betreft namelijk het Juventus 4e voetbalshirt 2022.

Het Juventus 4e voetbalshirt 2022 is een kleurrijk kunstwerk en dat kun je ook wel verwachten als je een samenwerking met Eduardo Kobra aangaat. Kobra's staat namelijk bekend om zijn fascinerende caleidoscopische designs. De Juventus fans konden onlangs al genieten van een ander kunstwerk van de hand van de Braziliaan. Een paar weken geleden maakte hij al de muurschilderingen van de Juventus Academy in Perus, een gebied ten Noord-Westen van zijn woonplaats Sao Paulo. In het nieuwe Juventus voetbalshirt komt zijn meesterwerk ook weer terug. De kunstwerken van Kobra worden vooral gekenmerkt door de geometrische vormen en opvallende kleuren. Deze combinatie staat voor de kunstenaar synoniem aan het belang van onderwijs, eenheid en de inclusie van voetbal voor iedereen. Het Juventus voetbalshirt wordt dan ook gekenmerkt door de all-over print van driehoeken, vierkanten en andere geometrische vormen. Op de bovenkant van het voetbalshirt bevinden zich vooral vierkanten en rechthoeken en de onderkant van het voetbalshirt bevat ruiten. Ook op het midden van het voetbalshirt bevindt zich een grote, blauwe ruit. De andere geometrische vormen zijn (donker)blauw, lichtblauw, geel en wit. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een ronde, witte hals en dit is ook de kleur van de drie adidas strepen op de schouders en de logo's van de club en adidas op de borst. Op de achterkant loopt de print van de voorkant deels door, maar verder is de achterkant overwegend blauw. In de nek is in het zilver de handtekening van Kobra verwerkt.

Kobra reageert op het design van het voetbalshirt: ''Wat we maken en hoe we iets doen, zegt veel over wie we zijn. We kunnen nooit de beste versie van onszelf zijn als we diversiteit niet omarmen. Verschillen zijn nu eenmaal wat ons uniek maakt. Daarom zijn adidas en Juventus de perfecte partners om dit speciale project te lanceren. Ik hoop dat dit project positief opgepakt wordt. Ik heb er met veel plezier aan gewerkt.'' Ook Girogi Ricci, Chief Revenue Officer van Juventus, is positief: ''Juventus en adidas innoveren opnieuw met dit uitzonderlijke project dat een traditie doorbreekt en verder gaat dan ons klassieke samenwerkingsmodel. Samen met adidas hebben we de visionaire ideeën van Kobra omarmd en dit kleurrijke voetbalshirt gelanceerd, die in het teken staat van inclusief en de hele wereld zal enthousiasmeren.

Zoals alle voetbalshirts van adidas is het Juventus 4e voetbalshirt uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het kleurrijke Juventus voetbalshirt, dat in ieder geval tegen Bologna gedragen wordt door spelers als Dybala, Vlahovic, Chiesa, Zakaria, De Ligt, Morata, Cuadrado, McKennie en nog meer spelers.

Juventus 4e voetbalshirt bestellen

Het adidas X Kobra x Juventus voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 99,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 89,95. Er is ook een speciaal model voor vrouwen beschikbaar. In deze winkels kun je dit limited edition Juventus voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere Juventus voetbalshirts. Directe levering!

Bestel dit Juventus voetbalshirt direct in deze adidas SHOP!

Juventus 4e voetbalshirt 2022

Juventus 4e voetbalshirt 2022

Juventus 4e voetbalshirt 2022

Juventus 4e voetbalshirt 2022