Het nieuwe 3e shirt van de Italiaanse kampioen Juventus is vandaag officieel gelanceerd door de Oude Dame en teamkledingsponsor Nike. Eerder lekte het design van het nieuwe 3e shirt of alternatieve uitshirt al uit via verschillende websites. Dit blijkt ook het daadwerkelijke design van het shirt te worden. In dit voetbalshirt speelt Juve vooral de uitwedstrijden tijdens de Champions League en Coppa Italia, maar ook sommige uitwedstrijden in de Serie A. Tijdens de Champions League is Juventus ingedeeld in poule A en strijdt het met Atletico Madrid, Malmö FF en Olympiakos om een plaats in de volgende ronde. Het nieuwe 3e shirt van Juventus heeft een opvallende kleur en is overwegend lime groen. De voorkant van zowel het shirt, als het voetbalbroekje en de kousen zijn een lichtere kleur lime groen dan de achterkant van deze items. De voor- en achterkant worden gescheiden door een zwarte baan. Deze zwarte baan loopt over de schouders en de zijkanten van het voetbalshirt, alsook over de zijkanten van het short en over de zijkanten van de kousen. Deze zwarte banen accentueren een gevoel van snelheid, wanneer de spelers van Juventus in actie komen in dit voetbalshirt. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een klassieke polo kraag met drie knoopjes in een donkerdere kleur lime groen. De binnenkant van de kraag bevat een speciaal detail. Hierin staat namelijk een zwart/wit (de clubkleuren van JUVE) gestreepte driehoek met daarin een leus van de club: ''Fino all fine'' (Tot het einde). De rechter borst van het shirt bevat de swoosh van Nike met daarboven de Scudetto badge. Deze mag Juventus gedurende het seizoen 2014-2015 dragen, omdat het kampioen is geworden in 2013-2014. De andere borst bevat het logo van Nike. Hoofdsponsor Jeep versiert het midden van de voetbalshirts.

Het nieuwe Juventus 3e tenue wordt gecompleteerd door een fluoriserend groen voetbalbroekje met aan weerszijden zwarte banen. Bovendien staan zowel het logo van Juventus als het logo van Nike op de shorts. De sokken zijn ook geheel lime groen en bevatten een zwarte baan aan de zijkanten. Ook de naam van JUVE en het logo van Nike staan op de sokken. Check hieronder de foto's van de nieuwe Juventus 3e shirts 2014-2015. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe Juventus thuisshirts, uitshirts, N98 jackets, trainingspakken, presentatiepakken en andere Juventus merchandising. Inclusief bedrukking van sterspelers als Pogba, Pirlo, Tevez, Evra, Vidal en Llorente. Inclusief 10% KORTING!

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

Juventus 3e Shirt 2014-2015 (1)

Juventus 3e Voetbalshirt 2014-2015

Juventus 3e Tenue 2014-2015

Extra informatie


Uiteraard zijn alle Nike voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 uitgerust met de meest geavanceerde technieken van teamkledingsponsor Nike, om de prestaties van het team te bevorderen. De nieuwe Juventus voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers van Juventus coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanten van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van Juventus is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaat voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 biljoen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

 

Bron foto's: news.nike.com