7 februari 2020

Jiangsu Suning voetbalshirts 2020

Nike en de Chinese voetbalclub Jiangsu Suning FC hebben vandaag ook het nieuwe voetbalshirt voor 2020 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt Shandong Luneng Taishan de Chinese Super League wedstrijden gedurende dit jaar. Jiangsu Suning FC eindigde vorig seizoen op een vijfde plek en speelt haar thuiswedstrijden in het Nanking Olympisch Sportcentrum. Zoals van alle clubs in de Super League is Nike de kledingsponsor van Jiangsu Sainty.

Jiangu Sainty voetbalshirt 2020 | Een voorproefje op het nieuwe Inter Milan tenue

Het Jiangsu Sainty Nike thuisshirt voor 2020 heeft een gave all-over print. Het tenue is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de brede, zwarte zigzag banen, die verticaal over het tenue lopen. Tussen deze banen bevinden zich bovendien dunnere, zwarte lijnen. Naar de onderkant van het tenue vervagen deze banen en lopen deze over in blauwe/gele banen. Dit design zou zomaar eens een hint kunnen zijn naar het Inter Milan voetbalshirt voor 2020-2021. Er gaan geruchten dat het nieuwe tenue van Inter Milan ook een design van zigzagbanen krijgt. Dat zou ook niet helemaal ontoevallig zijn. De Chinese investeringsmaatschappij Suning Appliance Group is namelijk voor 100% eigenaar van Jiangsu Suning en heeft ook 70% van de aandelen van Internazionale. Het bedrijf staat dan ook op de trainingskleding van Inter Milan.

Terug naar het Jiangsu Suning voetbalshirt. Dit tenue bevat verder een Vapor hals. Dit is een combinatie van een diagonale en rechte hals. De binnenkant van de hals bevat een gele taping, welke ook op de achterkant van het tenue zichtbaar is. Aan de binnenkant van de hals is de naam van de club verwerkt. De mouwen zijn blauw en bevatten aan de onderkant een gele en blauwe lijn. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en hoofdsponsor Samsung versiert het midden van het tenue. De nieuwe tenues van Jiansu Sainty worden compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Jiansu Suning voetbalshirt voor 2020, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Alex Teixeira, Eder Citadin Martin, Zichang, Wu Xi en andere spelers.

Jiangsu Suning voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Jiangsu Suning voetbalshirt voor 2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit tenue is beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Jiansu Suning voetbalshirt direct in deze SHOP 

of deze winkel! 

 

Gerelateerd nieuws