Jiangsu FC voetbalshirts 2021

De Chinese voetbalclub Jiangsu FC heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike het nieuwe Jiangsu FC thuisshirt 2021 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de kampioen van vorig seizoen de Chinese Super League, de beker en Aziatische Champions League thuiswedstrijden in het Nanjing Olimpic Sports Centre in Nanjing in 2021. Nike is de kledingsponsor van alle clubs in de Chinese competitie en is dus ook verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de Chinese kampioen.

Jiangsu FC thuisshirt 2021

De club en Nike hebben afscheid genomen van het op het Inter Milan voetbalshirt geïnspireerde design van zigzag banen. Het Jiangsu FC thuisshirt 2021 is dit jaar namelijk geheel blauw en wordt gekenmerkt door de verticale banen over het tenue. Op de voorkant van het tenue bevinden zich vier verticale brede banen en op het midden en aan de zijkanten een dunnere baan. Verder bevat het Jiangsu FC thuisshirt een gele V-hals, welke aan de achterzijde ook een v-design heeft. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en op het midden van het voetbalshirt staat sponsor Samsung. De linkerborst van het Jiangsu FC voetbalshirt is uitgerust met de officiële clubbadge. Het logo en de naam van de club hebben een kleine metamorfose ondergaan. Vanaf dit seizoen heeft de Chinese voetbalbond het verboden om de naam van de sponsor op te nemen in het logo en de naam van de club. Dit betekent dat ''Suning''' is verwijderd uit de naam en het logo. De badge van de club heeft nog wel dezelfde look, alleen is Suning vervangen door Jiangsu. Het thuistenue van de Chinese club wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met daarop de logo's van de club en Nike. Ook de kousen van het nieuwe Jiangsu Suning thuistenue 2021 zijn blauw. Zoals alle voetbalshirts van Nike zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet en vocht voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Miranda, Éder, Wasako Mubarak, Wu Xi en andere sterspelers.

Jiangsu FC voetbalshirt 2021 bestellen

Het nieuwe Jiangsu FC voetbalshirt 2021 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en in de onderstaande webshops kun je het tenue van de Chinese voetbalclub ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. In deze winkels vind je ook andere tenues van Chinese Super League clubs.

Bestel je Jiansu Suning voetbalshirt direct in de NIKE SHOP 

of deze winkel! 

Jiangsu FC thuisshirt 2021

Jiangsu FC thuisshirt 2021