Istanbul Basaksehir voetbalshirts 2020-2021

Nieuwe tenues voor de kampioen van Turkije. Verantwoordelijk voor het design van de shirts is het lokale sportmerk Bilcee. Bilcee neemt de verantwoordelijkheden over van het Italiaanse sportmerk Macron. Deze nieuwe tenues worden gedragen tijdens de wedstrijden in de Turkse competitie, Beker en Champions League gedurende het seizoen 2020-2021. Afgelopen seizoen werd Istanbul Basaksehir verrassend kampioen in Turkije en daardoor speelt de club dit jaar ook in de Champions League. Nieuwsgierig naar de nieuwe tenues? Check de details hieronder!

Istanbul Basaksehir thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van de Turkse club is, niet verrassend, oranje van kleur. Dit is dezelfde kleur als waar het shirt vorig seizoen door gekenmerkt werd. Navy blauwe en witte details completeren het thuisshirt. Deze kleuren komen terug in de biesjes aan de onderkant van de mouwen van het nieuwe thuisshirt en in de taping om de kraag van het shirt. Het logo van de nieuwe kledingsponsor Bilcee staat op de rechterborst, op de linkerborst van het nieuwe thuistricot staat het logo van Istanbul Basaksehir. Hoofdsponsor Turkish Airlines staat in witte letters op het midden van het shirt. Op de achterkant van de het shirt staan de initialen van de club ‘’IBFK.’’ Het nieuwe thuistenue van de Turkse kampioen wordt gecompleteerd door een oranje broek en oranje kousen. Hierop zijn ook uitingen van club en kledingsponsor terug te vinden.

Istanbul Basaksehir uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van de Turkse topclub wordt gekenmerkt door een navy blauwe body van het shirt. De oranje kleur van het thuisshirt komt ook terug in het uitshirt van Istanbul Basaksehir. De biesjes aan de onderkant van de mouwen en de taping om de klassieke polo kraag zijn oranje/wit van kleur. Ook de onderkant van het shirt heeft een oranje/witte taping. Op de rechterkant van de borst staat het logo van de nieuwe sponsor Bilcee. Deze is zilver van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Istanbul Basaksehir. Op het uitshirt staat een andere sponsor dan op het thuisshirt. Deco Vita is de kledingsponsor op het uitshirt. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een navy voetbalbroek en navy kousen.

Istanbul Basaksehir voetbalshirts bestellen

Vooralsnog kun je deze tenues alleen bestellen in de clubshop van de Turkse club. Ben je op zoek naar andere merchandising van de club? Check het dan in deze Basaksehir fanshop! 

Basaksehir thuisshirt 2020-2021

Basaksehir uitshirt 2020-2021