Istanbul Başakşehir voetbalshirts 2019-2020

Istanbul Başakşehir en kledingsponsor Macron hebben inmiddels ook de nieuwe tenues voor 2019-2020 gelanceerd. In deze voetbalshirts speelt de club van de Turkse trainer Okan Buruk de wedstrijden in de Turkse Süper Lig, de beker en in de Europa League gedurende 2019-2020. Istanbul Başakşehir eindigde vorig seizoen op een tweede plek achter Galatasaray en speelt daarom in de groepsfase van de Europa League. In poule J neemt de club het op tegen AS Roma, Borussia Mönchengladbach en Wolfsberger AC. Het Italiaanse sportmerk Macron is sinds de zomer van 2018 kledingsponsor van Istanbul.

Istanbul Başakşehir  thuisshirt 2019-2020

Het Istanbul Başakşehir thuisshirt voor 2019-2020 is weer geheel oranje met zwarte en witte details. Deze kleuren komen terug in het diagonale gedeelte van de hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de borst staan de logo's van de club en Macron en het hero logo van het Italiaanse sportmerk komt ook weer terug op beide mouwen. Het thuistenue van Istanbul Başakşehir wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje en oranje kousen.

Istanbul Başakşehir uitshirts 2019-20

Het Istanbul Başakşehir uitshirt voor 2019-20 heeft een wat meer retro design. Dit voetbalshirt is navy blauw met dunne pinstirpes en ook dit tenue is uitgerust met oranje accenten. De gevouwen kraag bevat een oranje band en ook de y-hals van het tenue is oranje. Bovendien zijn de logo's van Macron op dit tenue oranje, evenals een band aan de onderkant van de mouwen. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en kousen met oranje details. Het 3e voetbalshirt van Istanbul Başakşehir is grijs met een melange-achtige print. Dit tenue bevat een oranje, ronde hals met kleine v-opening en ook een band aan de onderkant van de mouwen is oranje. Dit tenue wordt gecompleteerd door een grijs broekje en grijze kousen met oranje details. Sponsor Turkish Airlines staat op het midden van de nieuwe tenues van Istanbul Başakşehir. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Turan, Robinho, Clichy, Skrtel, Ba, Elia, Topal en nog meer spelers.

Istanbul Basaksehir shirt bestellen

De nieuwe Istanbul Basaksehir tenues kan je vooralsnog alleen bestellen in de online SHOP van de Turkse club. Wil je andere voetbalshirts van Turkse clubs bestellen? Check het dan exclusief in deze winkel of deze SHOP!