Inter Milan X Pirelli Formule 1 coureurspak 2019

Inter Milan, Pirelli en Nike zijn niet te stoppen. In september lanceerden Nike en Internazionale een speciaal 3e shirt als ode aan de hoofdsponsor die al 25 jaar verbonden is aan de club uit Milaan. Welke sponsor houdt het tegenwoordig nog uit? De bandenfabrikant is al sinds 1995 hoofdsponsor van de Nerazzurri en dat vieren Nike, Inter en Pirelli uitgebreid. Eerder deze week zagen we al een special edition Inter Milan X Pirelli trainingsjack voorbij komen. Vandaag is het de beurt aan een trainingspak of beter gezegd; een jumpsuit.

De Inter Milan X Pirelli jumpsuit

De Inter Milan X Pirelli jumpsuit is geïnspireerd door de outfit die de formule 1 coureurs dragen tijdens de races. Pirelli is namelijk de officiële bandenleverancier van de Formule 1. Uiteraard wordt het pak niet gedragen door de spelers van Inter Milan. Het pak is puur en alleen uitgebracht om de unieke samenwerking tussen Pirelli en Internazionale te vieren. Inter is sowieso trouw aan haar sponsoren (of andersom). Nike is namelijk ook al sinds 1998 kledingsponsor van de Italianen. Dan het pak! Het nieuwe Inter Milan X Pirelli jumpsuit is geheel in stijl van de kleuren van het logo van Pirelli. Het pak is namelijk geheel zwart en bevat in het geel de logo's van Nike, Pirelli en de club op de borst. Het Nike logo op de Internazionale jumpsuit betreft het Futura logo. Dit logo gebruikte Nike ook al op het 3e shirt van Inter Milan en op alle andere items van de Champions League collectie van Inter. Het Futura logo bestaat uit de swoosh en het woordmerk van het Amerikaanse sportmerk. De kraag van de jumpsuit betreft een klassieke baseball collar en op de achterkant van het pak prijkt ook weer het logo van de bandenfabrikant in het groot. De borst is nog uitgerust met een zak met een rits en de bovenkant van de jumpsuit bevat een rits, zodat je deze makkelijk aan en uit kan doen. Ook de Italiaanse vlag is subtiel op de linkermouw verwerkt. Een ander detail zijn de ritsen aan de onderkant van de enkels. De broek van de jumpsuit bevat ook de logo's van de club en Nike en heeft een getailleerde fit. Het materiaal waarvan het pak gemaakt is, betreft nylon.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Inter Milan Pirelli jumpsuit, welke door Nike in een limited editie uitgebracht is!

Inter Milan X Pirelli coureurspak kopen

Dit nieuwe Inter Milan X Pirelli coureurspak kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. De jumpsuit heeft een prijs van € 150,- en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check het pak in de onderstaande shops, evenals andere Inter Milan Pirelli producten. Directe levering!

Bestel de Inter Milan Pirelli collectie exclusief in deze SHOP! 

of deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts)