8 oktober 2019

Inter Milan X Pirelli trainingsjack en hoodie 1995-2020

Nike en Inter Milan hebben weer een special edition collectie gelanceerd. Een aantal weken na de lancering van het 3e shirt brengen beide partijen nogmaals een ode aan de hoofdsponsor van de Milanezen. Het bandenmerk Pirelli is dit jaar namelijk precies 25 jaar de hoofdsponsor van de Nerazzurri. Het logo van Pirelli staat bijna synoniem voor het blauw/zwart gestreepte voetbalshirt van Inter. De kleur van het nieuwe 3e shirt van Internazionale is al geïnspireerd door de kleur van het Pirelli logo. Nu staat ook deze ''Racing'' collectie in het teken van de hoofdsponsor van de Serie A club. De nieuwe collectie brengt mode, autosport en voetbal bij elkaar! De collectie bevat onder andere een vet trainingsjack en een gave hoodie!

Inter Milan X Pirelli trainingsjack

Het nieuwe Inter Milan Pirelli trainingsjack is geheel zwart met gele details. De linkerborst van het trainingsjack bevat het iconische Pirelli logo in het geel/zwart. Op de body va het jack staan verder geen logo's. Deze zijn door Nike op de mouwen van het trainingsjack geplaatst. De mouwen bevatten aan beide kanten het logo van de club en het Nike logo in het geel. Het Nike logo betreft het speciale Futura embleem van het merk. Dit logo bestaat uit de swoosh en het woordmerk van Nike en betreft het logo dat door het Amerikaanse sportmerk vooral in de jaren '90 gebruikt werd. De mouwen van het nieuwe Inter Milan Pirelli trainingsjack bevatten bovendien een geborduurde badge van de Italiaanse vlag. De achterkant van de nek is uitgerust met een speciale tag met daarin de logo's van Nike, de club en de sponsor. Het trainingsjack is gemaakt van nylon en bevat een extra waterafstotend laagje. Daarnaast is het jack uitgerust met twee zakken met een rits.

Inter Milan X Pirelli hoodie

De nieuwe Inter Milan Pirelli hoodie heeft dezelfde kleuren als het trainingsjack. De hoodie is namelijk geheel zwart en bevat het Pirelli logo op de borst. Daarnaast is de trui uitgerust met twee kangoeroezakken aan de zijkanten. Deze zakken bevatten ook weer details uit de Italiaanse vlag. De mouwen van de Internazionale Pirelli trui bevatten het Nike Futura logo en de achterkant van de capuchon is uitgerust met dezelfde tag als de achterkant van het trainingsjack. Deze zwarte Inter Milan hoodie is gemaakt van een speciaal fleece materiaal (82% katoen, 18% polyester), welke perfect is voor de herfst en winter. Dit materiaal houdt je namelijk warm en voelt super zacht aan. Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze vette Inter Milan X Pirelli collectie. De items uit deze collectie worden niet door de spelers van Inter gedragen. De collectie bevat bovendien nog een aantal t-shirts en accessoires.

Inter Milan Pirelli collectie bestellen

Het Inter Milan X Pirelli trainingsjack is vrij prijzig. Dit jack heeft een prijs van € 250,-. De hoodie is gelukkig wat goedkoper. Deze heeft een prijs van € 65,-. Beide items zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel de Inter Milan Pirelli collectie exclusief in deze SHOP! 

of deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts)