24 mei 2019

Inter Milan trainingsshirt en warming-up shirt 2019-2020

De nieuwe Inter Milan trainingscollectie voor 2019-2020 heeft iedere fan wat te bieden. Zowel voor de traditionalisten als de wat modieuzere fan hebben Nike en Internazionale wat leuks getoverd. Hetzelfde geldt voor de nieuwe trainingsshirts van Inter. Ben je op zoek naar een traditioneel shirt, dan kies je voor het nieuwe trainingsshirt (zij het met wat bling bling), wil je een wat modieuzer shirt, dan kies je voor het nieuwe warming-up shirt. Deze nieuwe shirts worden door Inter gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europese thuiswedstrijden in 2019-20. Check!

Inter Milan trainingsshirt 2019-2020

Het trainingsshirt straalt eigenlijk alles uit waar Inter Milan voor staat: klasse, mode, historie en succes! De echte successen en de prijzen laten de laatste jaren op zich wachten, het trainingsshirt moet echter weer bijdragen hieraan het komende seizoen. Dit seizoen is het trainingsshirt van Inter Milan een combinatie van zwart en goud. De gouden accenten verwijzen dit seizoen niet alleen naar de 20 jarige samenwerking tussen Nike en de club, maar ook naar de rijke historie van de club. De gouden details zijn te vinden in de logo’s van de club en Nike op de borst en in de taping aan de achterkant van het shirt. Deze taping is één van de kenmerken van het Vapor template van Nike. Het shirt bevat dit seizoen ook een Vapor hals, wat een combinatie is tussen een diagonale en rechte hals. De mouwen zijn bovendien uitgerust met de flitsende, zigzagstrepen. Het trainingstenue kan compleet gemaakt worden door een zwart trainingsbroekje met gouden logo’s.

Inter Milan warming-up shirt 2019-20

Het nieuwe Inter Milan warming-up shirt is dit seizoen in stijl van de kleuren van het thuisshirt van Inter. Het voetbalshirt is namelijk een combinatie van blauw en zwart en bevat een all-over print van geometrische vormen. In deze vormen zien we het kruis terug komen, welke een verwijzing is naar het St. George kruis, dat op haar beurt weer een symbool is van de stad Milaan. Met wat fantasie ontdek je in de all-over print ook de contouren van het logo van de Italianen. Het warming-up shirt is verder uitgerust met een ronde hals en op de borst staan de logo’s van de club en Inter. Sponsor Pirelli versiert het midden van het warming-up shirt. Dit shirt wordt door de selectie van Inter alleen gedragen tijdens het inlopen voorafgaande aan de wedstrijden. Beide shirts zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Inter Milan trainingsshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als de Vrij, Perisic, Martinez, Keita, Brozovic, Soares en andere sterspelers. Check ook het zwart/gouden Inter Milan trainingspak voor 2019-2020. 

Inter Milan trainingscollectie bestellen

Het nieuwe trainingsshirt en warming-up shirt van Inter kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het trainingsshirt bestel je voor kinderen voor € 40,- en voor volwassenen voor € 50,-. Het warming-up shirt is € 50,- voor KIDS en € 55,- voor volwassenen. Directe levering!

Bestel de nieuwe Inter Milan trainingscollectie in DEZE SHOP 

of deze winkel! 

of deze webshop!