Inter Milan draagt zwart trainingsjack en shirt met gouden tintje in 2018-2019

De nieuwe Internazionale collectie voor 2018-2019 is bekend. Tegelijkertijd met de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt werd de trainingslijn van de Italiaanse club van trainer Spalletti gelanceerd. Hiertoe behoren ook een nieuw trainingsjack en een nieuw trainingsjack. Het jack betreft het anthem jack, waarin we de sterren van Inter dit jaar gaan zien bij het betreden van het veld voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden. Het trainingsshirt is het shirt waarin getraind wordt het komende seizoen en met name het eerste half jaar van komend seizoen. Benieuwd naar deze opvallende trainingslijn? Check hieronder de details!

Zwart Inter Milan anthem trainingsjack 2018-2019

Het nieuwe, zwarte anthem jack van Inter Milan bevat een koninklijk tintje. De swoosh van Nike op de rechter borst is namelijk goud. Deze ''truly golden'' tint is een ode aan het jubileum van de club dit jaar. De Milanese club werd namelijk in 1908 opgericht en bestaat dit jaar 110 jaar. Het anthem trainingsjack van Nike is de opvolger van de N98 jacks. De N98 jacks waren gebaseerd op die jacks die het Braziliaanse elftal droeg tijdens het WK van 1998 in Frankrijk. Deze jacks zijn door Nike voor het eerst sinds jaren in een moderner jasje gestoken. Dit betekent dat de hoge hals is ingeruild voor een moderne baseball collar. Ook de strip op de mouwen heeft moderner design. Deze strip is blauw en is verdeeld in kleine, dunne strepen, zodat de spelers direct opvallen wanneer ze het veld betreden. Vroeger stond de naam van de club altijd op de N98 jacks trainingsjacks. Dit jaar is dat niet het geval, om de trainingsjacks van Inter een nog cleaner design te geven. De zijkanten van de jacks zijn wel uitgerust met twee zakken, waardoor het jack perfect is om in te trainen, maar ook om in te chillen! Dit jack kan ook nog eens perfect gecombineerd worden met de strakke tech trainingsbroek van het Inter Milan trainingspak voor 2018-2019.

Zwart Inter Milan trainingsshirt 2018-2019

Het Inter Milan trainingsshirt voor 2018-2019 heeft vrijwel dezelfde accenten als het nieuwe jack. Dit betekent dat het shirt ook geheel zwart is en een opvallende, blauwe strip over de schouders en mouwen bevat. De Nike trainingsshirts zijn dit jaar geïnspireerd door het VAPOR template van het merk. Dit betekent dat de trainingsshirts een ronde hals met ribbels bevat en de mouwen raglanmouwen bevat. Iconisch aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de armen van de spelers, waardoor ze ook nog eens voldoende bewegingsvrijheid hebben. De swoosh van Nike is ook weer goud. Het trainingstenue van Inter Milan wordt gecompleteerd door een trainingsbroekje in dezelfde kleur. Dit short bevat aan de zijkanten een blauwe strip, welke ook weer dunne strepen bevat.

De trainingskleding van Inter is ook dit jaar weer uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer foto's van de trainingskleding waarin we vanaf nu spelers als Icardi, Candreva, Perisic, Cancelo en andere sterren zien. Check ook het nieuwe thuisshirt.

Inter Milan trainingsjack en trainingsshirt bestellen

Het nieuwe Inter Milan trainingsshirt en trainingsjack kan je vanaf nu voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het jack heeft een prijs van € 79,95 en het trainingsshirt heeft een prijs van € 44,95. Wil je andere producten van Internazionale bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Inter trainingsjack en trainingsshirt in de officiële NIKE shop

of deze winkel!