7 juni 2018

Inter Milan maakt indruk met zwart trainingspak voor 2018-2019

Inter Milan en Nike hebben deze week het nieuwe trainingspak voor 2018-2019 gepresenteerd. In dit nieuwe pak gaat Internazionale weer een gooi doen naar de Serie A titel of in ieder geval deelname aan de Champions League. De laatste keer dat de club van trainer Spalletti aan het kampioenenbal meedeed was in 2012. Twee jaar daarvoor werd de ''cup met de grote oren'' zelfs gewonnen. Het trainingspak wordt daarnaast natuurlijk ook gedragen in de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Coppa Italia wedstrijden. Nike is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor de nieuwe trainingskleding van JUVE. Sinds 1998 hebben de Milanese club en het Amerikaanse sportmerk een exclusief samenwerkingsverband. Aan het template van het nieuwe pak heeft Nike niet veel veranderd. Het bestaat namelijk opnieuw uit een zip training top en trainingsbroek! Check hieronder de details van het nieuwe pak van Internazionale.

Zwarte Inter Milan trainingstrui en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe pak van Inter Milan is dit jaar opnieuw in stijl van de kleuren van de Italiaanse club. Het gehele pak is namelijk zwart met blauwe details. De zwarte kleur overtreft echter. Zo is de Inter Milan drill top geheel zwart en is deze geïnspireerd door het Vapor template van Nike. Dit betekent dat de schouders en mouwen een strip bevatten, welke weer is verdeeld in dunne strepen. Dit zorgt ervoor dat de trainingstrui van Inter direct een opvallende verschijning is. Deze strip is blauw. Ook de swoosh van Nike op de rechter borst heeft een opvallende kleur. Deze is namelijk goud. Door het Amerikaanse sportmerk wordt deze tint goud ''truly gold'' genoemd en dit is een verwijzing naar het 110 jarig bestaan van de ''Nerrazzurri'' dit jaar. De club werd namelijk op 8 maart 1908 opgericht. De andere borst bevat het logo van de Milanese club. Verder bevat de training top de gebruikelijke accenten. De drill top is uitgerust met een hoge hals met een rits. De mouwen betreffen raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze perfect om de armen vallen en voldoende bewegingsvrijheid bieden. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, zodat de top nog strakker om het lichaam valt. Verder is de zoom aan de achterkant iets langer en dit biedt weer de perfecte bescherming.

De trainingsbroek van Internazionale heeft vrijwel dezelfde kenmerken als de training sweater van Inter Milan. Deze is geheel zwart. Zoals we gewend zijn van Nike bevat de broek van Inter aan de onderkant enkelritsen en heeft het een strakke pasvorm. Dit wordt door Nike de toelopende pasvorm genoemd en dit komt vooral omdat de broek strak om de kuiten en enkels valt. De swoosh van Nike is ook weer goud en deze staat met het logo van de club op de zijkanten. Aan de bovenkant van de trainingsbroek zijn twee zakken met een rits te vinden en de bovenkant is uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden.

Alle trainingskleding van Nike is ook dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog een foto van het pak, waarin we vanaf nu spelers als Icardi, Joaco Cancelo, Alcantara, Perisic, Candreva en andere sterren zien schitteren. Check ook het nieuwe thuisshirt.

Inter Milan trainingspak bestellen

Het nieuwe Inter pak kan je vanaf nu alleen voor volwassenen bestellen. De broek en training top kunnen los van elkaar besteld worden. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de training top is € 64,95 en de broek heeft dezelfde prijs. Wil je andere producten van Internazionale bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel je Inter pak in de officiële NIKE shop

of deze winkel!