7 april 2021

Inter Milan 4de voetbalshirt 2021

Inter Milan en Nike hebben vandaag een nieuw 4e voetbalshirt gepresenteerd! Het nieuwe tenue is het eerste voetbalshirt met het nieuwe Inter Milan logo en staat dan ook geheel in het teken van het nieuwe embleem en de identiteit van Internazionale. Of Inter in dit voetbalshirt ook een aantal wedstrijden gaat spelen is onbekend! Het tenue is ook het laatste Inter Milan tenue met het logo van Pirelli. Na dit seizoen nemen Inter Milan en het bandenmerk na 26 seizoenen afscheid van elkaar. Nike is nog komend seizoen nog wel de kledingsponsor van Internazionale. Deze functie heeft het merk sinds 1998 en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2023.

Inter Milan mash up voetbalshirt 2021

Het Inter Milan 4e voetbalshirt 2021 is een mash up voetbalshirt en is een combinatie van verschillende tenues die de club in het verleden gedragen heeft. De all-over print van geometrische vormen op het tenue is een moderne interpretatie van de verticale blauwe en zwarte banen van het Inter Milan thuisshirt. De esthetiek van het Inter Milan 4e voetbalshirt is daarnaast geïnspireerd door de visionaire houding van één van de oprichters van de club, de futuristische kunstenaar Giorgio Muggiani.

Het tenue heeft een echt jaren '90 design. Het tenue lijkt nog het meest geïnspireerd door het Inter Milan uitshirt van 1997-1998, het eerste tenue waarin Ronaldo voor Inter Milan scoorde en bovendien topscorer werd. In 47 optredens scoorde de Braziliaan maar liefst 34 keer. Het Inter Milan uitshirt 1997-1998 was wit met een verticale blauwe, gele en zwarte baan aan de linkerkant. Het Inter Milan 4e voetbalshirt heeft ook deze kleurencombinatie. De bovenkant van het voetbalshirt is overwegend geel met uitzondering van het gedeelte rondom de de swoosh van Nike. Dit gedeelte bevat dunne, verticale zwarte en blauwe banen, welke zijn geïnspireerd door het Inter Milan thuisshirt van 2011-2012. Verder wordt het tenue gekenmerkt door een brede zwarte band over de linkerkant van het voetbalshirt, waarin het logo van Pirelli verticaal is verwerkt. De linkerborst bevat ook het nieuwe clublogo in het geel. De zwarte band wordt geflankeerd door een dunnere blauwe baan. Ook de rechter onderkant van het voetbalshirt bevat een opvallende graphic print. De onderkant bevat een zwarte driehoek met een diagonale gele lijn. Hier doorheen is een blauwe cirkel verwerkt, verwijzend naar de contouren van het clublogo. Ook de rechtermouw bevat een all-over print van ruiten. Deze ruiten zijn geïnspireerd door de print op het Inter Milan thuisshirt 2018-2019. De linkermouw is geel en bevat aan de onderkant een band in de clubkleuren van de club. Ook de V-hals van het voetbalshirt is een combinatie van zwart en blauw. De binnenkant van de hals bevat de naam van de club.

Het nieuwe Inter Milan 4e voetbalshirt wordt compleet gemaakt door het voetbalbroekje en de kousen van het Inter Milan thuistenue. Zoals alle Nike tenues zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Dit systeem is in het materiaal van het tenue verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het  Inter Milan 4e voetbalshirt, dat gedragen wordt door spelers als Lukaku, Eriksen, Alexis Sanchez, Laurato Martinez, Hakimi, Barella, Sensi, Bastoni, Perisic en andere spelers. 

Inter Milan voetbalshirt bestellen

Het Nike Inter Milan 4e voetbalshirt 2021 kun je vanaf nu bestellen. Het voetbalshirt is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Check in deze winkels ook andere Inter Milan voetbalshirts!

Bestel je Inter Milan voetbalshirt altijd in de NIKE SHOP! 

of deze Inter Milan fanshop 

Inter Milan 4e shirt 2021

Inter Milan 4e voetbalshirt 2021

Inter Milan 4e shirt 2021