19 november 2020

Indonesië 3e voetbalshirt 2021-2022

De nationale voetbalbond van Indonesië (de Persatuan Sepak Bola Seluruh Indonesia) en kledingsponsor Mills Sports hebben een nieuw zwart Indonesië 3e voetbalshirt voor de periode 2021-2022 gelanceerd. Dit voetbalshirt dient als alternatief voor de twee andere Indonesië voetbalshirts 2020-2021 en wordt door het Indonesische voetbalelftal gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar gedurende periode 2021-2022. Mills Sport heeft sinds dit jaar een samenwerkingsverband met de Indonesische voetbalbond en is dan ook verantwoordelijk voor het design van het opvallende, nieuwe tenue van ''Merah Putih.''

Het Indonesië 3e voetbalshirt 2021-2022 is volledig zwart en bevat over de body van het voetbalshirt een design van vijfhoeken. Deze vijfhoeken worden ter hoogte van het midden van het tenue onderbroken door een print van een adelaar. Dit betreft de ''Garuda'' uit het logo van de Indonesische voetbalbond. De mouwen van het tenue zijn volledig zwart en bevatten aan de onderzijde een dunne gouden lijn. Ook de driehoek onder de rechte hals is goud en hetzelfde geldt voor de dunne lijn in de gevouwen kraag. Het logo van Mills Sport prijkt op de rechterborst. Mills is een Indonesische sportmerk. De rechterborst bevat de badge van de voetbalbond en ook deze badge bevat een gouden omranding. De achterzijde van het voetbalshirt is geheel zwart en bevat aan de bovenkant de initialen van de voetbalbond: PSSI. Het alternatieve uittenue van het Indonesische voetbalelftal wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Ook deze items zijn uitgerust met gouden details. Ook deze Indonesië tenues zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Daarnaast bevat het materiaal een speciale techniek, die de spelers nog beter beschermt tegen de zon.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Indonesië 3e voetbalshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Dimas Darmono, Ramdani, Hariadi, David Maulana en nog meer spelers. Ben je op zoek naar Indonesië merchandising? Bestel het exclusief in deze winkel! 

Indonesië 3e voetbalshirt 2020-2021

Indonesië 3e shirt 2020-2021