Indonesie voetbalshirts 2020-2021

Het nieuwe Indonesië thuisshirt is vandaag door de nieuwe kledingsponsor Warrix gelanceerd. Het Thaise sportmerk maakte vorige week bekend dat het Nike opvolgt als teamwearleverancier van het Indonesische voetbalelftal. In het nieuwe voetbalshirt speelt Indonesië de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021.

Het nieuwe Indonesië thuisshirt van Warrix is, zoals altijd, overwegend rood en wordt gekenmerkt door de all-over camouflage print over het gehele tenue. In deze print is de vorm van het land en de eilanden eromheen verwerkt. Indonesië is het grootste eiland van de wereld. Verder bevat het nieuwe Indonesië tenue een V-hals en staat het logo van Warrix Sportswear in het goud op de rechterborst. Het Thaise sportmerk en de Indonesische voetbalbond tekenden een samenwerkingsverband voor meerdere seizoenen. Warrix is de opvolger van Nike, dat sinds 2007 de tenues van ''Merah Putih (Rood Wit)'' was. De andere borst bevat het embleem van de voetbalbond van het land, de Persatuan Sepakbola Seluruh Indonesia (PSSI). Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met daarop ook uitingen van de voetbalbond en Warrix. De nieuwe tenues van het Indonesische voetbalelftal zijn uitgerust met de Combalite3 Quality technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Warrix Indonesië tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Darmono, Hariyadi, Lilipaly, Ramdini, Jaya en nog meer spelers.

Op zoek naar Indonesië merchandising? Bestel het exclusief in deze winkel!