Het zwart/roze Paris Saint Germain joggingspak voor 2019

Joggingspakken of sweat pakken zijn tegenwoordig helemaal hot! Nadat Nike vorige week voor Paris Saint Germain weer een opvallend, nieuw trainingspakken uitbracht, is het nu de beurt aan een nieuw sweat pak! Dit nieuwe Paris Saint Germain joggingspak betreft echter niet het bekende tech fleece pak dat door de spelers tussen de wedstrijden en trainingen van de club gedragen wordt. Dit nieuwe pak is puur en alleen een toevoeging op de bestaande casual lijn voor het seizoen 2018-2019. De collectie van 2019 heeft weer een opvallende kleurencombinatie en het nieuwe joggingspak van PSG vormt daar geen uitzondering op! We bespreken het PSG sweat pak voor 2019 hieronder!

Zwart/roze Paris Saint Germain trui en joggingsbroek 2019

Parijs is de stad van mode en dit is ook weer te zien aan de nieuwe joggingspakken van Paris Saint Germain. Na het succes van de sweat pakken met het logo van Jordan Brand, bevat het nieuwe sweat pak wel weer ‘’gewoon’’ de swoosh van Nike. Wel heeft het pak een opvallende kleurencombinatie. Het pak is namelijk een combinatie van zwart en roze! Hiermee schakelen de club en Nike terug op de populaire trainingspakken die begin dit seizoen werden gelanceerd door beide partijen. Het nieuwe sweat pak bestaat uit een crew neck trui en een strakke joggingsbroek. De sweater is geheel zwart en bevat een roze swoosh op de rechter borst. Ook de Eiffeltoren in het verder zwarte PSG logo is roze. Kenmerkend aan de trui is het v-design onder de ronde hals en verder is de trui gemaakt van een super zacht materiaal, welke je warm houdt tijdens de koude winterdagen. De sweater is bevat bovendien twee zakken aan de zijkanten. De joggingsbroek van het pak heeft ook een flitsend design. Hoewel de sweat pants geen roze accenten bevatten, is de broek wel geïnspireerd door het Nike Air Force design. Zo is de swoosh in een speciale badge op het shirt aangebracht. Hierin is ook een 1 verwerkt, refererend aan de Air Force One. Ter hoogte van de billen aan de achterkant van de nieuwe PSG joggingsbroek bevindt zich een speciale zak met een rits en ook de zijkanten van de Paris Saint Germain joggingsbroek voor 2019 zijn uitgerust met zakken. De zijkanten van de sweat pants bevatten bovendien een opvallende taping, waarin de tekst ‘’AIR FORCE’’ is verwerkt. De bovenkant van de joggingsbroek bevat een tailleband, waarin een rubberen materiaal is verwerkt, waardoor de broek comfortabel aanvoelt. Ook deze PSG Air Force joggingsbroek heeft een toelopende fit. Dit betekent dat de broek vooral strak om de kuiten en enkels valt. Dit komt onder andere door de combinatie van materialen. De broek bestaat namelijk deels uit polyester en deels uit spandex.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe PSG joggingspak voor 2019 en check ook het Paris Saint Germain joggingspak van Jordan Brand. Dit betreft overigens het laatste pak van het seizoen 2018-2019. Medio mei wordt de nieuwe collectie voor 2019-2020 door Nike gepresenteerd.

Paris Saint Germain joggingpak bestellen

Het zwart/roze Paris Saint Germain joggingspak voor 2019 kan je vanaf nu bestellen. De sweater en broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Beide items hebben een prijs van € 65,- en kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook het overzicht met beschikbare PSG producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe PSG joggingspak in deze SHOP!

of deze winkel!