29 november 2018

Het Juventus adidas EA Sports FUT 19 voetbalshirt

Adidas heeft in samenwerking met EA Sports en Juventus een nieuw, special edition voetbalshirt uitgebracht. Dit shirt is onderdeel van het zogenaamde EA Sports FUT 19 pack. Dit pack bevat van vier topclubs waarvan adi kledingsponsor is een uniek ''digitaal'' 4e shirt, die beschikbaar is in de Ultimate Team Mode van FIFA 19. En dat niet alleen! Je kan het shirt vanaf nu ook nog eens in real life bestellen en dus dragen! Adidas brengt deze shirts ook uit voor Manchester United, Real Madrid en Bayern München. Benieuwd naar het Juventus x EA Sports FIFA 19 voetbalshirt? Check hieronder alle details.

Het nieuwe Juventus EA Sports FIFA Ultimate Team Mode voetbalshirt bevat net als alle andere voetbalshirts uit het EA Sports pack een all-over print. Het voetbalshirt is wit en bevat een all-over print van iriserende kleuren. Voor degene die hier niet bekend mee zijn. Iriserende kleuren zijn het gevolg van breking van licht in of aan het oppervlak van een voorwerp, in dit geval het Juventus shirt, dat bestaat uit verschillende lagen met brekingsindices. Deze kleuren hebben veel weg van de kleuren van de regenboog en zijn in het Juventus EA Sports voetbalshirt te vinden in golven over de boven- en onderkant van het shirt en over de mouwen. Hiermee heeft het tenue een opvallend en gruwelijk design! Qua template heeft het voetbalshirt alles weg van het adidas EQT template, een template die adi voor het eerst introduceerde in de jaren '90. Het Juventus voetbalshirt heeft dan ook een iconische EQT collar. Dit is een combinatie van een V-hals en een rechte hals en is vrij breed. Deze hals is zwart en bevat aan de onderkant het logo van het Duitse sportmerk. Dit logo komt ook weer terug op de linker mouw. Het logo van Juventus, inclusief de drie kampioensterren, staan op het midden van de borst en daaronder staat het logo van JEEP. Last but not least, bestaan de shirts voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adi Climalite technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het opvallende Juventus FUT 19 voetbalshirt van adidas. Check ook de FUT 19 voetbalshirts van Real Madrid, Manchester United en Bayern München.

Juventus FUT 19 EA Sports voetbalshirt bestellen

Dit nieuwe voetbalshirt kan je na lancering bestellen in de onderstaande SHOP! De prijs van het voetbalshirt is € 90,- en het shirt is alleen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het shirt is door adi in een beperkte oplage geproduceerd. Ben je op zoek naar andere producten van JUVE? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het shirt na lancering direct in deze SHOP! 

of deze winkel! 

Juventus FIFA 19 EA Sportus FUT voetbalshirt