29 november 2018

Bayern München x EA Sports FIFA19 Ultimate Team Mode voetbalshirt

Adidas heeft vandaag een special edition Bayern München ''digitaal'' vierde shirt onthuld! Voor het tweede opeenvolgende jaar presenteert het Duitse sportmerk voor vier clubs waarvan het kledingsponsor is een speciaal shirt in het kader van het FIFA 19 EA Sports pack! Dit pack bevat nieuwe voetbalshirts van Bayern München, Real Madrid, Juventus en Manchester United voor Ultimate Team Mode van FIFA 19. Deze shirts zijn dit jaar niet alleen beschikbaar in Ultimate Team Mode, je kan deze voetbalshirts ook nog eens in real life bestellen en dragen. Volgens de geruchten wordt het voetbalshirt zelfs in één van de wedstrijden van Bayern gedragen. Benieuwd naar het design van het tenue? Check het hieronder!

Het nieuwe Bayern München x EA Sports FUT 19 voetbalshirt heeft evenals de andere voetbalshirts uit het pack een all-over print. Deze gruwelijke print heeft op het Bayern München shirt wat weg van een vuurzee en is een combinatie van oranje en rood. De bovenkant van het shirt is oranje en ter hoogte van het midden van het shirt loopt dit over in het donker rood. Ook de mouwen hebben dit design en over het gehele shirt bevindt zich ook een all-over print van kleine spikkels in het oranje en rood. Verder heeft het tenue een echt jaren '90 design. Dit komt niet in de laatste plaats door het template dat adidas voor dit shirt gebruikt heeft. Dit is namelijk het EQT template. Het EQT template wordt gekenmerkt door de EQT collar. Dit is een combinatie van een V-hals en rechte hals. Deze hals is zwart en aan de onderkant is het logo van adi in het neon oranje verwerkt. Op het midden van het shirt prijkt het logo van de Rekordmeister in het zwart/oranje, inclusief de vier kampioenssterren. Deze sterren verwijzen naar de 28 landskampioenschappen van het keurkorps van Niko Kovac. He t logo van Telekom op het midden van het shirt is ook zwart en op de rechter mouw prijkt het logo van sponsor Qatar Airways. Op de andere mouw komt het adi logo weer terug. Daarnaast is het shirt aan de rechter onderkant uitgerust met een speciale tag. Deze tag bevat een verwijzing naar het partnership tussen adidas en EA Sports! Het laatste detail bevindt zich op de achterkant van het shirt. Hier prijkt namelijk de leus van de club uit München: ''Mia san Mia'' (Wij zijn wie we zijn). 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Bayern München X EA Sports FUT 19 voetbalshirt! Check ook het Real Madrid en Manchester United EA Sports FUT voetbalshirt!

Bayern München x EA Sports voetbalshirt bestellen

Dit Bayern München shirt wordt door adidas in een limited edition geproduceerd en is dus maar super beperkt beschikbaar en alleen voor volwassenen. Het shirt kan je alleen bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 90,-. Ben je op zoek naar andere Bayern München producten? Check ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het Bayern München EA Sports FUT 19 voetbalshirt na lancering in deze SHOP!