24 mei 2019

Het Inter Milan trainingspak voor kinderen 2019-2020

Ben je op zoek naar een trainingspak voor 2019-20? Check dan ook het even nieuwste Inter Milan trainingspak voor 2019-20 voor kinderen! Dit is nu al één van de vetste pakken voor 2019-20 en dan is het seizoen nog niets begonnen. Het pak heeft een heerlijke kleurencombinatie! Daar gaan we het straks over hebben. Dit pak wordt door Inter Milan gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden komend seizoen. Het pak voor kinderen is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 & bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek.

Inter Milan trainingsjack en trainingsbroek - Zwart/goud

De Inter Milan trainingscollectie voor 2019-2020 lijkt een ode te zijn aan de roemrijke geschiedenis van de club en alle prijzen die Internazionale gewonnen heeft. Inter werd tot nu toe 18 keer kampioen, won 7 keer de Coppa Italia, 5 keer de Supercoppa, werd drie keer wereldkampioen, won drie keer de Europa Cup I of Champions League en won drie keer de UEFA Cup. De gouden details op het nieuwe trainingspak zijn een ode aan het winnen van deze prijzen. Het trainingsjack van het Inter Milan trainingspak voor kinderen is overwegend zwart met een een brede gouden band over het midden van het jack. Ook de mouwen van het Inter Milan trainingsjack voor 2019-2020 bevatten een gouden taping. Zelfs de logo's van Nike en Internazionale op de borst zijn goud. Verder heeft het trainingsjack de bekende functionele kenmerken. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken en de mouwen van het trainingsjack betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen en schouders vallen. Uiteraard heeft het jack een doorlopende rits, welke zwart is.

Het nieuwe Inter Milan trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met gouden logo's van Inter en Nike. De zijkanten van de trainingsbroek voor kinderen bevat een gouden taping en deze loopt ongeveer tot de knieën. De Inter Milan trainingsbroek is aan de bovenkant uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je schoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Uiteraard zijn de nieuwe pakken ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie voor een optimale prestatie. De trainingsbroeken hebben bovendien een getailleerde fit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwste Inter Milan trainingspak voor kinderen of check ook het andere zwart/gouden Inter Milan trainingspak, bestaande uit een trainingstrui en een trainingsbroek.

Inter Milan trainingspak bestellen

Het nieuwe Inter Milan trainingspak voor kinderen kun je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het pak is namelijk beschikbaar in de maten 122. 128, 137, 147, 158 en 170. Het pak heeft een prijs van € 100,-. Wil je het andere pak voor kinderen bestellen? Dan is dat ook mogelijk. Daarbij kun je de trui en trainingsbroek los van elkaar bestellen. Beide items hebben een prijs van € 55,-. Directe levering!

Bestel de nieuwe Inter Milan trainingscollectie in DEZE SHOP 

of deze winkel! 

of deze webshop!