Het blauw roze Atletico Madrid Nike tech fleece pak voor 2019

De winter is voor Nike bijna synoniem aan tech fleece joggingspakken! Hoewel we nog niet heel veel koude dagen meegemaakt hebben, is het de perfecte periode om het een tech fleece pak te dragen. Voor iedere topclub uit het portfolio van het Amerikaanse sportmerk is er weer een tech fleece trainingspak door Nike gereleased, zo ook voor Atletico Madrid. Nadat de voorgaande twee edities van het pak wat veiligere kleuren (respectievelijk zwart en grijs) waren, is er nu voor wat uitdaging gekozen. Hoewel uitdaging, de kleuren van het nieuwe Atletico Madrid tech fleece pak voor 2019 liggen ook weer dicht bij de clubkleuren van Los Colchoneros. Benieuwd? Check het hieronder!

Blauw/roze Atletico Madrid tech fleece vest en joggingsbroek 2019

Het nieuwe Atletico Madrid tech fleece joggingspak voor 2019 bestaat ook dit jaar weer uit een vest en een heerlijk strakke joggingsbroek. Het vest heeft vrijwel dezelfde tint blauw als de blauwe tint uit de clubkleuren van van Atleti. Deze kleur wordt door Nike ''deep royal blue'' genoemd en ligt het dichts bij kobalt blauw. Daarnaast heeft het nieuwe pak roze details. De één zal deze kleur roze noemen en de ander fel rood. Wij houden het in ieder geval op roze. Nike noemt het ''Crimson.'' Deze kleur is te vinden in de swoosh van Nike en het logo van de Madrilenen op de borst. De rits van het vest is zwart en dit geldt ook voor de bies aan de onderkant van de mouwen en de tailleband aan de onderkant. Andere kenmerken van het vest zijn de capuchon aan de achterkant, de steekzakken aan de zijkanten en natuurlijk ook het zachte materiaal waarvan het vest gemaakt is. Dit betreft namelijk opnieuw een combinatie van katoen en polyester. Dit fleece materiaal heeft als kenmerk dat dit je altijd warm houdt. De mouwen van het pak zijn de kenmerkende raglanmouwen, die ook als kenmerk hebben dat deze strak om de armen vallen.

De joggingsbroek van het nieuwe Atletico Madrid pak heeft dezelfde kenmerken als het tech fleece vest. Qua kleur is één detail echter anders. Het lijkt erop dat het logo van de club niet roze is, maar gewoon in stijl is van de clubkleuren van de Madrilenen. De swoosh van Nike op de linkerpijp is wel weer roze. Kenmerkend aan de trainingsbroek van Atletico Madrid is ook dit jaar weer de toelopende fit. Dit betekent dat broek vooral strak valt rondom de enkels. De zijkanten van de tech fleece broek van Atletico Madrid zijn uitgerust met zakken en de onderkant van de broek bevat zogenaamde cuffs, waardoor de broek perfect aansluit op de enkels. Ook deze broek is gemaakt van het super zachte tech fleece materiaal van Nike.

Check hieronder de officiële productfoto's van het blauw/roze Atletico Madrid tech fleece pak voor 2019. In dit pak zien we de spelers vrijwel nooit. Wel zien we steeds vaker dat het Nike tech fleece pak gebruikt wordt als presentatiepak om te reizen naar de wedstrijden. Geef ze eens ongelijk! Het is namelijk een ideaal pak om in te chillen. Het nieuwe Atletico Madrid trainingspak voor 2019 heeft overigens dezelfde kleurencombinatie!

Atletico Madrid tech fleece pak bestellen

Het blauwe/roze Atletico Madrid tech fleece pak kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het vest en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het vest heeft een prijs van € 100,- en de broek is € 90,-. In totaal heeft het joggingspak van Atletico Madrid dus een prijs van € 190,-. Het is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Atletico Madrid joggingspak exclusief in deze winkel! 

of deze SHOP!