Atletico Madrid draagt roze trainingspak in 2019

Roze is dit seizoen populair bij Nike! Het Amerikaanse sportmerk is niet te stoppen met deze kleur. En dat snappen we ook wel. Het Paris Saint Germain trainingspak van dit seizoen is mateloos populair onder de fans en fashionista's en voor 2019 heeft Nike weer nieuwe, roze Paris Saint Germain trainingspakken uitgebracht. Daar gaan we het echter niet over hebben. De Nike collectie van 2019 bevat namelijk nog een roze trainingspak, zij het dat dit pak een wat veiligere tint roze heeft. We hebben het hier over het nieuwe Atletico Madrid trainingspak voor 2019! Die bespreken we in dit blog!

Roze Atletico Madrid trainingstrui 2019

Het nieuwe Atletico Madrid trainingspak wordt door ''Los Colchoneros'' alleen gedragen in de tweede seizoenshelft van 2018-2019 en dus ook in de voorbereiding op de kraker tegen Juventus in de achtste finales van de Champions League. Qua kleur weet de club uit de Spaanse hoofdstad zeker indruk te maken. De training top van het nieuwe Atletico Madrid trainingspak voor 2019 is namelijk donker roze. De kleur roze is voor Atletico overigens geen onbekende. In 2018-2019 droegen de Madrilenen namelijk ook een pak met roze accenten. Dit was echter een andere tint. De kleur roze op het nieuwe Atletico Madrid trainingspak wordt door Nike ''CRIMSON'' genoemd. Waar Nike bij de andere trainingspakken voor 2019 een wijziging in het template aangebracht heeft. De kleur op zich is namelijk al uitdagend. Met een beetje inlevingsvermogen heeft het pak eigenlijk de clubkleuren van Atletico Madrid. De mouwen zijn namelijk uitgerust met een blauwe taping en als je het roze als fel rood ziet, is het pak ''gewoon'' rood/blauw. De strip over de mouwen is verdeeld in dunne, horizontale strepen en verder heeft het pak de gebruikelijke kenmerken. De trainingstrui van Atletico Madrid is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, zodat de top strak om het lichaam valt. Ook de raglanmouwen van de trui geven dit effect. Op de borst prijken de logo's van de club, Nike en sponsor Trade+500.

Atletico Madrid trainingsbroek 2019

Het nieuwe Atletico Madrid trainingspak voor 2019 wordt compleet gemaakt door een blauwe trainingsbroek met aan de zijkanten een roze taping. Deze roze strip is verdeeld in dunne strepen. De trainingsbroek bevat verder dezelfde kenmerken als de andere trainingsbroeken van Nike. Die zetten we in vogelvlucht op een rijtje. De broeken hebben een toelopende fit. Dit betekent dat de broek vooral lekker strak om de kuiten en enkels valt. De bovenkant van de Atletico Madrid trainingsbroek voor 2019 bevat een tailleband. De onderkant is uitgerust met enkelritsen en verder is bevat de Atletico Madrid broek twee zakken met een rits, waaronder de swoosh van Nike en het Atleti logo staan.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak. Dit betreft het laatste trainingspak van 2018-2019. Medio mei/juni wordt er pas weer een nieuwe collectie voor 2019-2020 gelanceerd. Daar houden we jullie uiteraard van op de hoogte! Check ook het nieuwe Atletico Madrid tech fleece pak! 

Atletico Madrid trainingspak bestellen

Het nieuwe Atletico Madrid trainingspak kan je direct bestellen. Dit kan voor kinderen en volwassenen. Het pak is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Voor kinderen hebben de trainingsbroek en trui een prijs van € 55,- en voor volwassenen zijn beide items € 65,-. Wil je andere Atletico Madrid producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Atletico Madrid trainingspak exclusief in deze winkel! 

of deze SHOP!