Het Barcelona voetbalshirt van Antoine Griezmann

De transfer van Antoine Griezmann van Atletico Madrid naar Barcelona is afgelopen weekend officieel beklonken. Vanaf 2019-2020 speelt de Franse aanvaller in het tenue van de Catalaanse voetbalclub. Na vijf seizoenen bij Real Sociedad en Atletico Madrid gespeeld te hebben was het voor Griezmann tijd om opnieuw een stap hogerop te maken. Bij zijn officiele presentatie bij FC Barcelona onthulden de club en de Fransman ook direct het nieuwe rugnummer van de sterspeler bij Barcelona. Check hier alles over het nieuwe Barcelona tenue van Griezmann.

Het rugnummer en FC Barcelona tenue van Griezmann

Over het Barcelona thuisshirt voor 2019-2020 is al veel te doen geweest. Het tenue heeft voor het eerst in de geschiedenis een design van rode en blauwe blokken, geïnspireerd door de karakteristieke blokken van het Eixample district, het district waar gebouwen staan van de bekende architect Antoni Gaudi. Het district staat symbool voor creativiteit en dit is juist wat FC Barcelona uit wil stralen. Het aantrekken van Griezmann past perfect bij die filosofie. Griezmann draagt bij Barcelona nummer 17 als rugnummer. Dit rugnummer kennen we met name doordat enkele Nederlanders ook met dit nummer speelden bij Barcelona. Zo had Winston Bogarde in de periode 1997-1998 en 1999-2000 nummer 17 als rugnummer en ook Mark van Bommel droeg in het seizoen 2005-2006 nummer 17 bij Barcelona. Met dit nummer won de trainer van PSV de Champions League en Supercopa en werd hij bovendien kampioen. Ook spelers als Amunike, Celades, Mendieta, Giovanni Dos Santos, Pedro, Song, Munier, Alcacer, Murillo, Christanval en Petit hadden bij Barcelona dit rugnummer. Na Petit (2000-2001) en Christanval (2001-2002) wordt Griezmann de derde Fransman die bij Barcelona nummer 17 heeft. In zijn periode bij Atletico Madrid en Real Sociedad had Griezmann overigens nummer 7. Ook bij Les Bleus heeft Griezmann dit nummer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe FC Barcelona voetbalshirt van Antoine Griezmann en check bovendien het nieuwe Barcelona tenue van Frenkie de Jong.

Barcelona voetbalshirt Griezmann bestellen

Het nieuwe Barcelona voetbalshirt van Griezmann kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen EU 85,- zonder bedrukking en voor kinderen EU 70,-. Met de bedrukking van de sterspeler komt hier nog EU 15,- bij. Dit betreft de officiele en originele bedrukking, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Barcelona tenue direct in deze SHOP! 

of deze winkel 

Barcelona voetbalshirt Griezmann

 

Barcelona voetbalshirt Griezmann

Bron foto's: Instagram FC Barcelona