Het nieuwe HSV uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Adidas. In dit voetbalshirt speelt Hamburger SV de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2016-2017. HSV is afgelopen seizoen op een tiende plek geëindigd, waardoor het weer op het hoogste niveau speelt. Dit zal de club doen in een opvallend uitshirt, welke gebaseerd is op een legendarisch shirt uit de geschiedenis van de club. We bespreken het design van het nieuwe shirt hieronder.

Hamburger SV uittenue 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Hamburger SV heeft een opvallend waarschijnlijk roze kleur. Deze kleur wordt door Adidas shock pink genoemd. Dit is vrijwel dezelfde kleur als het Real Madrid uitshirt van 2014-2015. In de geschiedenis van de club had Hamburger SV eerder ook al een roze uitshirt. Dit was tijdens het seizoen 1976-1977. Voor Hamburger SV was dit een legendarisch seizoen. Nadat het in 1976 de DFB Pokal had gewonnen, wist het in 1977 beslag te leggen op de Europa Cup II (de Europa Cup voor bekerwinnaars). De finale vond plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam tussen Hamburger SV en Anderlecht. HSV won de finale met 2-0 door doelpunten van Volkert en Magath. Andere sterren in dit team waren Keller, Reimann en Steffenhagen. Voor Anderlecht speelden destijds de Nederlandse sterspelers Arie Haan en Rob Rensenbrink. Destijds bevatte het uitshirt van Hamburger SV een stijlvolle blauwe polo kraag en blauwe Adidas strepen over de schouders en mouwen.Het nieuwe HSV uitshirt voor 2016-2017 bevat een ronde hals of crew neck in het blauw. Dit is ook de kleur van de mouwen. De mouwen worden afgesloten door een witte en roze bies. De Adidas trademark strepen staan dit jaar niet meer op de schouders en mouwen, maar lopen over de zijkanten van het shirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Volksparkstadion. Deze drie Adidas stripes zijn wit. Het logo van kledingsponsor Adidas versiert het de rechter borst. Het Duitse sportmerk is sinds 2007 verbonden aan de club en vervulde deze functie eerder al in de periode 1976-1995. De roze shirts uit 1976-1977 waren dan ook de eerste Hamburger SV voetbalshirt die door Adidas werden geproduceerd. Hoofdsponsor Fly Emirates staat op het midden van het shirt en is al sinds 2006 shirtsponsor van de club die momenteel onder leiding staat van Labbadia. De linker borst bevat het logo van de club uit Hamburg. Boven het logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de kampioenschappen in 1928, 1960, 1979, 1982 en 1983. Verder bevatten de binnenkant en buitenkant van de kraag een strip in het wit en roze. Hierin is de leus van de club verwerkt: ''NUR DER HSV.'' Het nieuwe HSV uittenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje. De zijkanten van het short bevatten witte Adidas strepen, welke als het ware doorlopen vanaf het shirt. Op de shorts staan bovendien de logo's van de club en Adidas. De kousen hebben ook een combinatie van navy blauw en wit, waardoor tenue geheel in stijl is van de tenues van 1976-1977.

Check hieronder de foto's van de nieuwe HSV tenues voor 2016-2017. In deze shirts schitteren steren als Kostic, Halilovic, Wood, Lasogga, Holtby en andere sterren. De nieuwe shirts en tenues van Hamburger SV zijn uitgerust met de Climacool technology van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren! Check bovendien het nieuwe Hamburger SV thuisshirt!

Hamburger SV voetbalshirt kopen

Het nieuwe HSV uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het voetbalshirt van Hamburger SV laten bedrukken met een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers van de club. In deze shops check je zowel het nieuwste thuisshirt als uitshirt. Of check het overzicht met beschikbare HSV producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het HSV voetbalshirt in de speciale HSV SHOP (inclusief korting en bedrukking)

of deze  HSV store! 

of deze HSV SHOP!

Hsv -uitshirt -2016-2017
Hsv -uittenue -2016-2017