Het nieuwe uitshirt van Hamburger SV voor 2015-2016 is vandaag bekend gemaakt door kledingsponsor Adidas en de Duitse club uit Hamburg. In dit voetbalshirt speelt Hamburger SV de Bundesliga en de DFB Pokal uitwedstrijden gedurende 2015-2016. HSV wist afgelopen seizoen nog maar net degradatie te onlopen. In een strijd met Karslruhe SC trok de voormalige club van Van Der Vaart aan het langste eind. Het nieuwe uitshirt van HSV heeft en fris design.

Hamburger SV uittenue 2015-2016

Het nieuwe Hamburger SV uitshirt 2015-2016 bevat twee kleuren blauw. De bovenkant van het shirt is blauw en heeft een katoenachtige uitstraling. Dit effect zagen we eerder terug in het nieuwe uitshirt van Real Madrid. Verder is het nieuwe voetbalshirt van Hamburger SV uitgerust met een ronde hals en lopen er drie witte Adidas strepen over de schouders. Ook over de borst loopt een horizontale witte lijn. Deze lijn is bovendien de overgang naar een andere kleur blauw. Onder deze baan is het shirt namelijk gehee licht blauw. De achterkant van het shirt bevat aan de onderkant alleen een witte band. Het logo van Adidas staat zoals alle voetbalshirts op de rechter borst. Het Duitse sportmerk is al sinds 2007 kledingsponsor van HSV en was dit eerder in de periode 1976-1995. Hoofdsponsor Fly Emirates staat sinds 2006 op de voetbalshirts van Hamburger SV. De linker borst is uitgerust met het logo van de club, inclusief een gouden ster. Deze gouden ster verwijst naar de zes kampioenschappen van de club, waarvan de laatste in 1983 is behaald. De achterkant van het HSV voetbalshirt bevat nog een speciaal detail. Hierop staat namelijk de leus van de club ''NUR DER HSV''. Het nieuwe thuistenue van HSV wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met witte Adidas strepen. De kousen zijn overwegend licht blauw met aan de bovenkant een zwart/wit gestreepte band. Bovendien bevatten de kousen nog een donkere blauwe band en de letters van de club. Check hieronder de foto's van het nieuwe HSV uitshirt. Vorige week werd het nieuwe HSV thuisshirt voor 2015-2016 al gelanceerd. Hierin schitteren sterren als Holtby, Behrami, Olic, Reis, Westermann en nog meer andere sterren van de club.

Hamburger SV voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Hamburger SV uitshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online HSV shop van Adidas in zowel kindermaten als volwassen maten. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 85 en in kindermaten € 65,-. Check ook het overzicht met beschikbare HSV producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Hamburger -sv -away -shirt -2015-2016 (1)

HSV-uitshirt -2015-2016

HSV-uitshirts -2015-2016