12 januari 2022

Guinee voetbalshirts 2022-2023

Ook het nationale elftal van Guinee draagt in de Afrika Cup nieuwe voetbalshirts. Deze tenues zijn ook nog eens van Nederlandse makelij. Het Limburgse sportmerk Masita is namelijk sinds vorig jaar de kledingsponsor van het nationale voetbalelftal van Guinea. Masita is in Nederland de producent van de voetbalshirts van Fortuna Sittard, MVV en VVV Venlo. Onlangs lanceerde het merk nieuwe tenues voor de ''Syli Nationale'' (Nationale olifanten). In deze tenues speelt het Guinees voetbalelftal de Afrika Cup 2022 wedstrijden en de overige interlands in 2022-2023. In poule B neemt het land het op tegen Senegal, Zimbabwe en Malawi.

Guinee thuisshirt 2022-2023

Het Masita Guinee thuisshirt 2022-2023 is dit jaar overwegend rood met een ronde hals in de kleuren van de vlag van het Afrikaanse vlag. De ronde hals is namelijk een combinatie van groen, geel en rood. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is rood. Verder bevat het tenue een all-over print van Guineese tekens, waaronder ook een olifant. De zijkanten van het voetbalshirt zijn uitgerust met een groene taping met daarin een design van gele diamenten. Het logo van Maista prijkt op het midden van de borst en het logo van de voetbalbond, de Fédération Guinéenne de Football (FGF) prijkt op de linkerborst. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode taping met daarin ook weer diamanten. De kousen van het thuistenue zijn groen.

Guinee uitshirt 2022-2023

Het Masita Guinee uitshirt 2022-2023 is groen en heeft dezelfde all-over print als het thuistenue. De taping aan de zijkanten van het voetbalshirt is rood en bevat ook een print van gele diamanten. De ronde hals heeft ook weer de kleuren van de vlag van het land en zowel de band aan de onderkant van de mouwen als aan de onderkant van het tenue zijn rood. Het Guinee uittenue 2022-2023 wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode band met gele chevrons. De kousen van het uittenue zijn ook volledig groen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Guinee voetbalshirts 2022-2023, welke gedragen worden door spelers als Keita, Moriba, Bayo, Kanté Martinez, Camara, Diawara, Sow, Florentin Pogba, Sylla en nog meer spelers. Vooralsnog kun je deze voetbalshirts nergens bestellen. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt van het nationale elftal? Check het in deze fanshop! 

Guinee thuisshirt 2022-2023

Guinee uitshirt 2022-2023