28 november 2019

Guinee voetbalshirts 2020-2021

Macron heeft inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor de Republiek Guinee gelanceerd. In deze tenues speelde Guinea al tijdens de Afrika Cup van 2019 en deze tenues worden bovendien gedragen tijdens de kwalificatie en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in de periode 2020-2021. Macron heeft drie verschillende voetbalshirts voor Guinee gelanceerd. Deze drie voetbalshirts hebben allemaal hetzelfde template.

Guinee thuisshirt 2020-2021

Het Guinee thuisshirt voor 2020-2021 is geheel rood en bevat een design van dunne, verticale pinstripes over het tenue. Verder is het midden van het voetbalshirt uitgerust met een print in de kleuren van de vlag van het land. Deze rode, gele en groene strepen hebben de vorm van een klauw en dit is weer een verwijzing naar de bijnaam van het nationale elftal: Syli Nationale (Nationale olifanten). Het thuisshirt is daarnaast uitgerust met een ronde hals in het wit/rood en de schouders bevatten ook een witte lijn. Het logo van Macron prijkt op de rechterborst en de andere borst is uitgerust met het embleem van de voetbalbond van het land, de Fédération Guinéenne de Football (FGF). Het thuistenue van Guinee wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje, waarop ook de gekleurde klauwprint staat. De kousen van het thuistenue zijn groen.

Guinee uitshirt 2020-2021

Guinee heeft deze jaargang twee verschillende uitshirts. Het eerste uitshirt is wit en bevat ook een design van dunne, verticale pinstripes. Ook dit tenue bevat de speciale klauwprint en bovendien is dit voetbalshirt uitgerust met een y-hals. Het 3e shirt van Guinee is geel met een dunne, zwarte band over de borst. Verder is het derde tenue van Guinee uitgerust met een melange achtige print en is het voetbalshirt voorzien van een V-hals. De onderkant van het derde tenue bevat ook de klauwprint en de logo's van de bond en Macron staan op de borst. De nieuwe Guinee tenues zijn zoals alle tenues van het Italiaanse sportmerk uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Guinee voetbalshirts.

Guinee voetbalshirt kopen

Het nieuwe Guinee voetbalshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 64,95. In deze shop heb je de mogelijkheid het shirt van Guinee te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het nieuwste Guinee tenue in deze SHOP

of bestel goedkope t-shirts van Guinee in deze winkel! 

 

Gerelateerd nieuws