Groen Liverpool trainingsshirt 2022

We zien de spelers van Liverpool de komende periode in het groen! Liverpool en Nike hebben de nieuwe Liverpool trainingslijn voor 2022 gepresenteerd! Deze trainingscollectie bevat ook een tweetal nieuwe trainingsshirts, welke door The Reds gedragen worden tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Premier League en FA Cup wedstrijden vanaf nu (januari) tot ongeveer mei 2022. Dit betreffen ook directe de laatste trainingstenues van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren de club en Nike de nieuwe collectie voor het seizoen 2022-2023.

Liverpool trainingsshirt 2022

Het trainingstenue die de spelers dragen tijdens de trainingen is groen met zwarte mouwen. Verder heeft het trainingstenue alle kenmerken van het Strike template. Het template komt tot uiting in de diagonale band op de mouwen. Op het Liverpool trainingsshirt 2022 is deze band fel rood (door Nike ''Bright Crimson'' genoemd). Het trainingsshirt bevat verder een ronde hals en alle logo's op het trainingsshirt zijn beige/creme (Mystic Stone). Op de rechterborst prijkt het logo van Nike en de andere borst bevat de iconische Liverbird. Op het midden van het trainingsshirt staat sponsor AXA. Het trainingstenue wordt gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje. Het broekje is aan de onderzijde van de pijpen ook uitgerust met een diagonale fel rode band en de logo's van Nike en de club op het short zijn beige.

Liverpool warming-up shirt 2022

De collectie bevat ook een nieuw Nike Liverpool warming-up shirt 2022. De pré match top is groen en bevat een design van horizontale lijnen in het beige/fel rood/zwart, welke als vlakken op het warming-up shirt verwerkt zijn. Ook dit trainingsshirt bevat een diagonale fel rode band, maar dan alleen op de linker schouder. De logo's van de club, Nike en sponsor AXA staan op dezelfde plek als op het trainingsshirt. Ook dit trainingsshirt is uitgerust met een ronde hals en kan gecombineerd worden met hetzelfde trainingsbroekje.

Zoals alle Nike trainingskleding is ook de nieuwe Liverpool FC trainingskleding uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de trainingsshirts en de tenues. Bovendien heeft het systeem een ventilerend effect. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe trainingscollectie, welke ook een groen Liverpool trainingspak 2022 bevat en gedragen wordt door spelers als Virgil van Dijk, Mané, Salah, Luis Diaz, Keita, Jota, Firmino, Alexander-Arnold en nog meer spelers.

Liverpool trainingscollectie 2022 bestellen

De groene Nike Liverpool trainingsshirts 2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het trainingsshirt is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 44,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 39,95. Het warming-up shirt is voor volwassenen € 59,95 en voor kinderen € 49,95. De trainingsbroekjes bestel je vanaf € 29,95. Check ook andere trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel de nieuwste Liverpool trainingscollectie direct in de NIKE SHOP!

of deze webshop! 

of deze SHOP! 

Groen Liverpool trainingsshirt 2022

Liverpool warming-up shirt 2022