21 september 2021

Grijs/roze Paris Saint Germain trainingsshirt 2021-2022

In vergelijking met de zwart/roze Paris Saint Germain trainingsshirts is de nieuwe Paris Saint Germain Champions League trainingslijn wat grauwer. Al zijn er ook in het nieuwe Paris Saint Germain Champions League trainingsshirt en warming-up shirt roze accenten verwerkt. Deze twee shirts draagt het team van trainer Pochettino tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal. Dit jaar neemt PSG het in de poulefase op tegen Club Brugge, Manchester City en RB Leipzig. Het trainingstenue wordt alleen gedragen tijdens de trainingen en het warming-up shirt alleen tijdens de warming-up, vlak voordat de wedstrijden beginnen.

Paris Saint Germain trainingsshirt Champions League 2021-2022

Het Paris Saint Germain Champions League trainingsshirt 2021-2022 is volledig grijs en bevat zowel zwarte als roze details. Qua template heeft het trainingsshirt alle kenmerken van het Nike Strike template. De mouwen bevatten een diagonale zwarte band aan de onderkant en zijn bovendien uitgerust met een all-over print van ovale vormen. De swoosh van Nike staat niet op de gebruikelijke plek (de rechterborst), maar is verplaatst naar beide mouwen. Dit logo is roze. De badge van Paris Saint Germain prijkt op het midden van de borst en betreft een monochroom logo. Dit betekent dat de badge niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar is in stijl van de kleuren van het trainingstenue: zwart/roze. Verder bevat het trainingsshirt een ronde hals en prijkt op het midden sponsor ALL (Accor Live Limitless). De achterzijde van het trainingstenue bevat het het logo van subsponsor VISIT RWANDA. Het trainingstenue wordt gecompleteerd door een grijs trainingsbroekje met aan de onderkant dezelfde diagonale zwarte band. Ook de logo's op het trainingsbroekje hebben dezelfde kleuren.

Paris Saint Germain warming-up shirt Champions League 2021-2022

De warming-up shirts van Nike hebben een wat rijker design en dit is dan ook terug te zien in het Paris Saint Germain Champions warming-up shirt. Het warming-up shirt heeft een tetris achtig design en wordt gekenmerkt door de zwarte en grijze blokken over het gehele shirt. Verder heeft het zogenaamde Paris Saint Germain pré match top dezelfde kenmerken als het trainingstenue. De swoosh van Nike prijkt op beide mouwen in het roze. Het warming-up shirt bevat alleen op de linkermouw een diagonale band. De logo's van de club, ALL en VISIT Rwanda staan op dezelfde plek als op het trainingsshirt. Het logo van de shirtsponsor op het warming-up shirt is alleen roze. Dit shirt wordt gecombineerd met hetzelfde trainingsbroekje als die van het trainingsshirt.

Alle trainingskleding van Nike is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Champions League trainingslijn van Paris Saint Germain en check ook het grijze Paris Saint Germain trainingspak.

Paris Saint Germain Champions League trainingsshirt bestellen

Het grijze Paris Saint Germain trainingsshirt en warming-up shirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingsshirt € 44,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het trainingsshirt € 39,95. De warming-up shirts bestel je vanaf € 49,95 en de broekjes vanaf 34,95. Check ook andere PSG trainingskleding in de onderstaande winkels.

Bestel de Paris Saint Germain trainingstenues altijd in de officiële Nike SHOP! 

of deze SHOP!

of deze fanshop!

Paris Saint Germain trainingsshirt Champions League 2021-2022

Grijs Roze Paris Saint Germain trainingsshirt 2021-2022

Paris Saint Germain Champions League warming-up shirt 2021-2022