Grijs Bayern München trainingspak 2021-2022

Bayern München en adidas hebben vandaag ook het grijze Bayern München trainingspak 2021-2022 gelanceerd, tegelijkertijd met het nieuwe uittenue. Waar het uitshirt van de Rekordmeister een elegante look heeft, is niet van toepassing op het trainingspak. Het pak heeft namelijk een wat grauwere kleur, maar daarover straks meer. Het adidas trainingspak wordt door het keurkorps van Jürgen Nagelsmann gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Champions League, Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in 2021-2022. Het pak bestaat weer uit een trainingssweater en trainingsbroek, welke dit seizoen alle kenmerken hebben van het adidas TIRO 21 template.

Grijze Bayern München training sweater 2021-2022

Het TIRO 21 template wordt door adidas gebruikt voor alle trainingskleding in 2021-2022, dus ook voor de trainingskleding van clubs als Ajax, Feyenoord, Real Madrid, Manchester United en Juventus. Ook het vandaag gepresenteerde mint groene Arsenal trainingspak 2021-2022 heeft het TIRO 21 template. Het template wordt met name gekenmerkt door de strepen van adidas op de mouwen. Waar deze vorig seizoen alleen op de onderkant van de mouwen stonden, zijn deze nu teruggekeerd naar de schouders en mouwen. In de strepen is een special effect verwerkt. Ter hoogte van het midden van de mouwen worden de strepen ''afgebroken'' en vervagen deze in een andere tint. De Bayern München training sweater 2021-2022 is overwegend grijs (door adidas ''Night Grey'' genoemd) met rode details. De adidas strepen zijn rood en hetzelfde geldt voor alle logo's op de trainingskleding van Bayern. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de andere borst bevat het clublogo van de Duitse kampioen. De training sweater bevat dit jaar verder weer de gebruikelijke functionele details. De adidas Bayern München training sweater 2021-2022 bevat namelijk een hoge hals met een rits tot de borst. Wanneer je de rits geheel naar boven doet, kan deze verborgen worden onder een vlak. Verder bevatten de mouwen aan de onderkant weer duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de training sweater nog strakker. De achterkant van de training top is iets langer, voor de bescherming.

Bayern München trainingsbroek 2021-2022

Het adidas Bayern München trainingspak 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een donker grijze trainingsbroek met daarop rode logo's van de club en de kledingsponsor. Ook de adidas strepen aan de zijkanten van de broek zijn rood en hebben hetzelfde effect als de strepen op de Bayern München trainingstrui. Verder heeft de trainingsbroek dezelfde kenmerken als de trainingsbroek van vorig seizoen:

  • De bovenkant van de Bayern München trainingsbroek 2021-2022 is uitgerust met een tailleband, waarmee je zelf naar wens de fit aan kunt passen.

  • De zijkanten van de broek bevatten zakken met een rits om spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Deze valt namelijk strak om de enkels en kuiten.

  • De broek bevat aan de onderzijde enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen.

  • Alle trainingskleding van adidas is uitgerust met de AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (polyester) van de kleding verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Bayern München trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu tot eind van het jaar gedragen wordt door spelers als Müller, Lewandowski, Neuer, Alaba, Boateng, Sané, Kimmich, Davies, Coman, Hernandez en andere spelers.

Bayern München trainingspak 2021-2022 bestellen

Het grijze adidas Bayern München trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152 en 164) € 64,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 49,95. Check ook andere nieuwe Bayern München trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel je Bayern München trainingspak direct in de officiële adidas winkel! 

of deze winkel! 

of deze SHOP 

Grijs Bayern München trainingspak 2021-2022

Bayern München trainingspak 2021-2022 adidas