20 mei 2021

Mint groen Arsenal trainingspak 2021-2022

Arsenal komt niet alleen met het nieuwe uitshirt fris voor de dag dit seizoen, ook het nieuwe Arsenal trainingspak 2021-2022 heeft een fris design. Het mint groene trainingspak wordt door The Gunners gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2021-22. Ook dit jaar bestaat het trainingspak van de Londenaren weer uit een training sweater en trainingsbroek. Beide items zijn gebaseerd op het nieuwe adidas Tiro 21 template.

Mint groene Arsenal training sweater 2021-2022

Het adidas Tiro 21 template wordt door het Duitse sportmerk gebruikt voor alle trainingspakken van clubs dit seizoen, dus ook bijvoorbeeld voor de trainingspakken van clubs als Ajax, Feyenoord, Manchester United, Juventus, Bayern München en Real Madrid. De training sweater van het mintgroene Arsenal trainingspak 2021-2022 is dus geheel mintgroen (ACID MINT) met zowel witte als zwarte details. De adidas strepen op de schouders en mouwen zijn wit. Deze worden op het midden onderbroken door een klein gaasje en lopen deze strepen over in het mint. De onderkant van de mouwen zijn dit seizoen weer uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen door deze gaten doet, valt de training top nog strakker en getailleerd om het lichaam. Verder wordt de trainingstrui weer gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Alle logo's op de Arsenal training top zijn zwart. De rechterborst bevat het adidas logo en de andere borst is uitgerust met de badge van de club. Sponsor Fly Emirates staat in de vorm van het ''Emirates Fly Better'' logo op het midden van de Arsenal training sweater 2021-2022.

Zwart/mint Arsenal trainingsbroek 2021-2022

De Arsenal trainingsbroek 2021-2022 is dit jaar zwart met aan de zijkanten een combinatie van witte en grijze adidas strepen. De bovenkant van de adidas Arsenal trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De bovenkant van de rechterpijp is voorzien van het Arsenal logo in het zwart/mint. Het logo van adidas op de andere pijp is ook mint groen. Verder bevat de Arsenal trainingsbroek de standaard kenmerken van het adidas Tiro 21 template.

  • De zijkanten van de adidas Arsenal trainingsbroek zijn uitgerust met zakken met ritsen om spullen in op te bergen

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name strak om de kuiten en enkels valt.

  • De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker over voetbalschoenen en sneakers uit en aan kunt doen.

  • Zowel in de training sweater als in de trainingsbroek is de adidas AeroReady technologie verwerkt. Dit systeem zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, waardoor het een perfect trainingspak is om in te trainen en om casual te dragen. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het mintgroene adidas Arsenal trainingspak, welke vanaf nu tot eind van 2021 gedragen wordt door spelers als Pépé, Saka, Aubameyang, Willian, Lacazette, Martinelli, Partey en andere spelers.

Arsenal trainingspak bestellen

Het mint groene Arsenal trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater en broek kun je los van elkaar bestellen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is de trainingsbroek € 64,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 49,95. Check ook andere Arsenal trainingskleding in de onderstaande webshops!

Bestel het mintgroene Arsenal trainingspak direct in de adidas winkel! 

of deze fanshop!

of deze SHOP

Mint groen Arsenal trainingspak 2021-2022