Bayern München uitshirt 2021-2022

Het nieuwe FC Bayern München uitshirt 2021-2022 is officieel gepresenteerd door adidas en de Duitse kampioen. In dit nieuwe tenue speelt het elftal van trainer Julian Nagelsmann de Champions League, Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden in 2021-2022. Adidas is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de ''Rekordmeister.'' Deze functie heeft het Duitse sportmerk al sinds de jaren '70 en beide partijen hebben nog een contract tot 2030.

Zwart/goud Bayern München uit shirt en tenue 2021-22

Het nieuwe adidas Bayern München uitshirt 2021-2022 is dit seizoen een eerbetoon aan de stad München en alle successen die de club in haar historie geboekt heeft, met name de successen van de laatste negen seizoenen. De afgelopen negen seizoenen werd Bayern München telkens kampioen van Duitsland, won het twee keer de Champions League (2013 en 2020), vijf keer de DFB Pokal, twee keer de UEFA Super Cup en twee keer de wereldbeker voor clubteams. 

Het Bayern München uitshirt heeft dit seizoen dan ook een classy look, welke tot uiting komt in de kleurencombinatie van het voetbalshirt: zwart en goud. Deze kleurencombinatie doet denken aan die van het Ajax 3e shirt 2020-2021. Het Bayern München uittenue 2021-2022 is geheel zwart en bevat over de body een print van vier diagonale dimanten. Deze ruiten zijn een verwijzing naar de ruiten uit het clublogo en de vlag van de staat Beieren. In het vlak ter hoogte van de rechterborst en de linker onderkant van het tenue is een design van kleine cirkels verwerkt, waardoor het tenue nog meer diepte en wat extra's heeft. De gouden accenten komen terug in de drie adidas strepen op de schouders en in alle logo's op het tenue. De rechterborst bevat het adidas performance logo in het goud en ook de Bayern München badge op de linkerborst is monochroom. Opvallend is dat boven het Bayern München logo geen sterren staan. De reden hiervan is waarschijnlijk dat er te weinig tijd was om de vijfde ster op het uittenue toe te voegen. Omdat Bayern München in 2020-2021 voor de dertigste keer Bundesliga kampioen werd, mag het vanaf het seizoen 2021-2022 vijf in plaats van vier sterren boven het logo dragen. De vijf sterren staan wel op het nieuwe Bayern München thuisshirt 2021-2022. Op het midden van de Bayern München voetbalshirts prijkt ook dit seizoen weer het logo van de Deutsche Telekom. Het telecommunicatiebedrijf is al sinds 2002 de shirtsponsor van de club. De linkermouw bevat het logo van Qatar Airways. De vliegmaatschappij is sinds 2018 als mouwsponsor verbonden aan ''Der FCB.'' De hals van het tenue betreft een crew neck. De achterkant van het tenue bevat ook nog een aantal details. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt het wapen van de stad München (de Münchner Kindl) en daaronder staat de naam van de club: FC BAYERN MÜNCHEN.

Het Bayern München uittenue 2021-2022 word  compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met gouden adidas strepen en in het goud het adidas en clublogo op de pijpen. De kousen van het tenue zijn ook zwart met gouden adidas strepen en op het midden het wapen van de stad. Zoals alle tenues van adidas zijn ook de Bayern München voetbalshirts dit jaar weer uitgerust met de nieuwste technologieën. De authentic voetbalshirts bevatten de adidas HEAT.RDY technologie en de replica tenues de AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof van de teneus verwerkt en zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet en vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe adidas Bayern München uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lewandowski, Müller, Gnabry, Sané, Davies, Musiala, Kimmich en nog meer spelers. 

Bayern München uitshirt bestellen

Het adidas Bayern München uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijzen zijn hetzelfde als die van het tenue van afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het replica voetbalshirt € 89,95 en het authentic tenue € 139,95. Voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95. De voetbalbroekjes van het tenue bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn weer € 17,95! In deze webshops kun je de Bayern München voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Bayern München bedrukking gebruikt! 

Bestel je Bayern München voetbalshirt altijd in deze Bayern München fanshop (inclusief officiële bedrukking)

of deze webshop! 

of deze winkel! 

Bayern München uitshirt 2021-2022 adidas

Achterkant Bayern München uitshirt 2021-2022