24 juli 2021

Bayern München thuisshirt 2021-2022

Bayern München en adidas hebben vandaag het nieuwe Bayern München thuisshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd! In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer Jürgen Nagelsmann de Champions League, Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in de Allianz Arena in 2021-2022. Het Bayern München thuisshirt is het eerste shirt met de vijfde ster. Eerder presenteerden de club en adidas al het uitshirt, welke geen sterren boven het logo bevat. Omdat Bayern München afgelopen seizoen voor de dertigste keer kampioen in de Bundesliga werd, mag het vanaf dit seizoen vijf sterren op het tenue dragen.

Bayern München thuis shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe Bayern München thuisshirt 2021-2022 is dan ook een eerbetoon aan de vijfde ster. Bayern München CEO Oliver Kahn reageert: ''Ons nieuwe thuisshirt is een erg speciaal voetbalshirt. De vijfde ster op het voetbalshirt eert de prijzen die wij de laatste decennia gewonnen hebben. Daarnaast is de vijfde ster een enorme motivatie om nooit op te geven en voor onze fans door het vuur te gaan.'' Tot zover de symboliek van het nieuwe tenue. Het Bayern München thuisshirt is volledig rood (zoals sinds een aantal jaar in de statuten van de club is vastgelegd) en bevat een design van v-banen in een lichtere tint rood vanaf de borst naar de onderkant van het tenue. De mouwen zijn donker rood en bevatten aan de onderkant een dunne, witte band. Ook de adidas strepen op de schouders zijn dit jaar wit. Daarnaast is het tenue uitgerust met een brede, toelopende v-hals.

De linkerborst van het tenue is uitgerust met de badge van de club en boven dit logo staan voor het eerst in de geschiedenis vijf kampioenssterren, welke verwijzen naar de 30 Bundesliga kampioenschappen. In totaal is Bayern München 31 keer kampioen van Duitsland geworden, maar in 1932 was de Bundsliga nog niet opgericht. De rechterborst bevat het logo van adidas en op het midden van het tenue prijkt sponsor Telekom. Het Duitse telecommunicatiebedrijf is sinds 2002 de hoofd-en shirtsponsor van FC Bayern München en dit contract loopt nog zeker door tot de zomer van 2022. Op de linkermouw prijkt ook komend seizoen het logo van Qatar Airways. De vliegmaatschappij is sinds 2018 als mouwsponsor verbonden aan de club en dit contract loopt nog tot 2023. Ook dit jaar is het motto van de club weer in het tenue verwerkt. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat het motto: ''MIA SAN MIA.'' Het tenue wordt gecompleteerd door een bordeaux rood voetbalbroekje met aan weerszijden witte adidas strepen. De broekjes bevatten bovendien de logo's van de club en adidas. De kousen van het Bayern München thuistenue 2021-2022 zijn bordeaux rood en bevatten, evenals het voetbalshirt, een design van licht rode v-lijnen. Op de kousen zijn in het wit de naam van de club (BAYERN) en het adidas logo verwerkt. De bovenkant van de kousen bevatten ook witte adidas strepen.

 

De Bayern München voetbalshirts bevatten dit seizoen ook weer de nieuwste performance technologieën van adidas. Het authentic tenues is uitgerust met de adidas Heat.RDY technologie en de replica tenues bevatten de AeroReady technologie. Beide systemen zijn in het soft-lock polyester van het tenue verwerkt en zorgen ervoor dat vocht/zweet naar de buitenkant van de tenues worden getransporteerd. Bovendien zorgt het voor ventilatie. De authentic tenues zijn wat lichter, vallen strakker en hebben een ronding aan de onderkant. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Bayern München thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door  spelers als Lewandowski, Müller, Sané, Davies, Kimmich, Coman, Musiala, Gnabry en nog meer spelers.

Bayern München voetbalshirt bestellen

Het Bayern München thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande winkels. De prijzen zijn hetzelfde als de voetbalshirts van dit seizoen. Voor volwassenen (maten XS, S, M,L, XL en XXL) heeft het replica voetbalshirt een prijs van € 89,95 en het authentic Heat.RDY shirt is € 139,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95! In deze webshops kun je de Bayern München tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen!

Bestel je Bayern München voetbalshirt altijd in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking) 

of de officiële adidas winkel! 

of deze webshop! 

Bayern München thuisshirt 2021-2022

Bayern München voetbalshirt 2021-2022

Bayern München thuisshirt 2021-2022