Goud Inter Milan trainingspak 2020

Inter Milan en Nike hebben vandaag het nieuwe trainingspak voor 2020 gelanceerd. Dit betreft het trainingspak dat door Internazionale alleen tijdens de tweede seizoenshelft van 2019-2020 gedragen wordt, dus tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Serie A en Europa League wedstrijden van januari tot mei 2020. Dit betreft direct ook het laatste Inter Milan trainingspak van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren Inter en Nike de nieuwe collectie voor 2020-2021. Het pak bestaat ook komende periode weer uit een training top en trainingsbroek, maar is ook beschikbaar met een trainingsjack.

Ben je direct fan van dit pak? Bestel het direct in DEZE SHOP of deze STORE!

Gouden Inter Milan trainingstrui en trainingsbroek 2020

Waar het Inter Milan Champions League trainingspak nog een ode was aan de samenwerking met sponsor Pirelli, staat dit nieuwe Inter Milan trainingspak waarschijnlijk geheel in het teken van de prijzen die Inter Milan in haar roemrijke bestaan gewonnen heeft. Één van de hoogtepunten was het winnen van de treble tien jaar geleden. In het seizoen 2009-10 werd Inter Milan kampioen, won het de Coppa Italia en de Champions League. In 2010 won de club ook nog de Supercoppa en het WK voor clubteams. Om onder andere deze successen nog een keer te vieren, heeft het Inter Milan trainingspak voor 2020 een toepasselijke kleur. Deze is namelijk overwegend goud. De trainingstrui van het nieuwe pak is geheel goud. Ook in het logo van de club is goud verwerkt. Verder is het Internazionale logo op de linkerborst zwart en ook de swoosh van Nike op de andere borst is zwart. De training top heeft verder de gebruikelijke kenmerken, die we van de training sweaters van Nike kennen. De top is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen bevatten flitsende dunne, strepen. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, zodat de trainingstrui van Inter Milan strak om het lichaam valt. De achterkant van de trui is wat langer en dit biedt weer extra bescherming.

Het Inter Milan trainingspak voor 2020 wordt compleet gemaakt door dezelfde trainingsbroek als het Inter Milan trainingspak van 2019-2020, dat afgelopen zomer gelanceerd werd. Deze broek is zwart met aan de zijkanten een gouden taping. Deze taping loopt ongeveer tot de knieën. De broek bevat ook weer de logo's van de club en Nike in het goud. Verder zijn de zijkanten van de trainingsbroek van Inter Milan voorzien van twee zakken. De Internazionale trainingsbroek heeft ook komende periode weer de toelopende fit. De broek valt dus lekker strak om de enkels en kuiten. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Uiteraard zijn de pakken ook weer uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, waardoor je dit pak perfect kunt dragen tijdens het sporten, maar natuurlijk ook in je vrije tijd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Inter Milan trainingspak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lukaku, Lautaro Martinez, Alexis Sánchez, Sensi, Esposito, Barella, de Vrij, Godin en andere sterspelers.

Inter Milan trainingspak 2020 bestellen

Het gouden Inter Milan trainingspak voor 2020 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De trainingstrui is € 55,- voor kinderen en € 65,- voor volwassenen. De trainingsbroek heeft dezelfde prijs. Het pak is ook beschikbaar met een trainingsjack. Voor volwassenen is het gehele pak € 120,- en voor kinderen € 100,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Inter Milan trainingspak direct in DEZE SHOP 

of  deze STORE!

Inter Milan trainingspak 2020

Inter Milan trainingspak 2020