3 mei 2018

Goedkoop Liverpool voetbalshirt, t-shirt en retro shirts

Liverpool staat in de finale van de Champions League van 2018. In deze finale neemt de Engelse club het op tegen Real Madrid, dat voor de derde keer achtereen de ''Cup met de grote oren'' kan winnen. Heb je nog geen shirt van Liverpool bemachtigd? Dan vind je hier verschillende tips om goedkoop een voetbalshirt of t-shirt van ''The Reds'' te bestellen. De officiële Liverpool New Balance voetbalshirts hebben voor volwassenen al snel een prijs van € 80,- en voor kinderen € 70,-. Dan heb je nog geen eens een voetbalbroekje of kousen, laat staan dat het shirt bedrukt is met een eigen naam en nummer! Gelukkig zijn er altijd goedkopere shirts om het elftal van Jürgen Klopp mee aan te moedigen! Check het hieronder!

Goedkope Liverpool t-shirts en truien

Het Engelse sportfashion merk Retake staat bekend om haar ''TEAM'' lijn. Deze lijn bevat t-shirts en truien, die geïnspireerd zijn door de shirts van de club. Het concept van de ''TEAM'' lijn van het merk is vrij simpel . Op het midden van de t-shirts staat de naam van de club in een iconisch lettertype. Dit font is gebaseerd op de bedrukking van de namen en nummers die de spelers tijdens het seizoen 2017-2018 en 2018-2019 op het tenue dragen. Deze naam wordt omringd door twee banen. Verder prijkt op de linker borst de bekende ''LIVERBIRD.'' Onder de vogel uit het logo van de club prijken vijf sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen Europa Cups I in 1977, 1978, 1981, 1984 en 2005. De t-shirts zijn door het merk ook uitgebracht in een versie met de namen en nummers van spelers als Salah, Mané, Firmino, Wijnaldum, Virgil, Alexander Arnold en andere sterspelers. De shirts zijn beschikbaar in dezelfde kleuren als de tenues van de club, dus in het rood, grijs en wit. Naast deze team t-shirts heeft het merk ook nog verschillende andere gruwelijke t-shirts als ode aan de club of sterspelers. Check onder andere het shirt met een afbeelding van Salah, een t-shirt met alle prijzen die de club gewonnen heeft, een t-shirts met de bekende ''FAB FOUR'' in stijl van The Beatles, die natuurlijk ook uit Liverpool komen of een t-shirt met daarin sterren die in de jaren '60, '70 en '80 bij de club hebben gespeeld. Uiteraard mag een shirt met het lijflied van de club: ''You'll never walk alone'' niet ontbreken in de uitgebreide collectie van het merk. Dit is nog maar een klein deel van de Liverpool collectie van Retake. Het gehele assortiment bestaat namelijk uit meer dan 100 t-shirts. De t-shirts met alleen een print op de voorkant hebben een prijs van € 24,95 / € 26,95 en de t-shirts met ook een naam en nummer op de achterkant hebben een prijs van € 31,95. De hoodies zijn slechts € 49,95. De goedkope Retake t-shirts en Liverpool hoodies bestel je exclusief in deze winkel!

Goedkope Liverpool retro voetbalshirts

We gaven het net al aan Liverpool heeft een rijke geschiedenis als het gaat om het winnen van prijzen. De club won niet alleen vijf keer de Europa Cup I, het elftal werd maar liefst achttien keer kampioen van Engeland, won zeven keer de FA Cup en acht keer de League Cup. De legendarische shirts waarin Liverpool deze prijzen heeft gewonnen leven nog altijd voort. De club heeft namelijk zelf retro shirts gelanceerd, welke geïnspireerd zijn door shirts waarin belangrijke prijzen werden gewonnen. Laten deze voetbalshirts en tenues nu net goedkoper zijn dat de officiële shirts waarin The Reds tegenwoordig spelen! Neem bijvoorbeeld het shirt van 1982, het shirt waarin de club kampioen werd in 1982. Dit shirt wordt gekenmerkt door de verticale, witte pinstripes en de iconische wit/rood/witte v-hals en de bies aan de onderkant van de mouwen. Dit shirt bevat ook de hoofdsponsor van destijds: CROWN PAINTS. Ook het uitshirt van dit seizoen is beschikbaar. Dit shirt heeft hetzelfde design, maar is geel met rode details. Een ander opvallend shirt is het retro keepersshirt van 1989-1991. Dit betreft het groene shirt met klassieke kraag en all-over print van witte vlakken. Ook hierop staat weer de hoofdsponsor van destijds CANDY. De Liverpool retro shirts zijn niet alleen een nostalgische manier om The Reds mee aan te moedigen tijdens de Champions League finale, de Premier League wedstrijden of andere belangrijke wedstrijden, ze zijn ook nog eens goedkoop! De shirts zijn slechts € 49,95 en kan je voor € 15,- extra laten bedrukken met de naam en het nummer van jouw favoriete speler. Dat kan zowel in deze winkel als deze SHOP!

Ben je toch op zoek naar het recente voetbalshirt van de club van manager Jürgen Klopp? Check dan ook ons blog over het nieuwe Liverpool thuisshirt voor 2018-2019!