3 augustus 2017

Goedkoop Barcelona voetbalshirt 2017-2018

Nike heeft vandaag een nog goedkopere versie van het Barcelona thuisshirt gelanceerd. Dit betreft dus een nog goedkopere versie dan de replica versie en de VAPOR MATCH versie. Snappen jullie het nog? De VAPOR MATCH versie van het shirt is uitgerust met de Aeroswift technologie en is het shirt dat de spelers ook echt dragen tijdens de wedstrijden van de club. Dit shirt heeft een prijs van € 140,-. Het replica shirt is het shirt dat in alle winkels te koop is en voor volwassenen een prijs heeft van € 80,- tot € 85,- en voor kinderen een prijs van € 70,-. Nu is daar dus nog een versie bijgekomen. Dit shirt is het zogenaamde BREATHE shirt en heeft voor volwassenen een prijs van € 60,- en voor kinderen € 50,-. Wat zijn dan precies de verschillen met het replica en VAPOR MATCH shirt? Ontdek het hieronder.

Barcelona BREATHE voetbalshirt - de verschillen met de replica en authentic versie

Evenals de replica en vapor match versie van het Barcelona thuisshirt is de zogenaamde breathe versie van het voetbalshirt overwegend blauw en bevat het flitsende rode strepen over de voorkant van het shirt. Deze verticale strepen hebben verschillende diktes. Op dit shirt staan ook de logo's van Nike en de club op de borst en staat sponsor RAKUTEN op het midden van het tenue. Bovendien staat BEKO met het logo op de linker mouw. Wat is er dan precies anders? Het Breathe shirt bevat ook een ronde hals, maar waar op de replica en vapor match versie de Blaugrana strepen doorlopen is de crew neck van het goedkope shirt geheel blauw. Dit shirt bevat aan de achterkant ook niet een band in de strepen van de Catalaanse vlag. Deze zijn wel aanwezig op de replica en authentic versie. Wel bevindt zich aan de achterkant een verticale strip in de kleuren van de Catalaanse vlag. Op de achterkant van het shirt staat bovendien UNICEF. Wat op de BREATHE versie ook ontbreekt is de Blaugrana strip aan de zijkanten van het shirt. Het shirt bevat aan de zijkanten ''gewoon'' naden. Waar op de replica en de authentic versie van het shirt de rode strepen doorlopen over de achterkant van het voetbalshirt, is de achterkant van de BREATHE versie geheel blauw.

Dit waren wel zo'n beetje de belangrijkste verschillen, met als grote voordeel dat het shirt natuurlijk wat goedkoper is dan de andere versies. Wel willen we benadrukken dat het om een officieel shirt van Nike gaat!

Goedkoop Barcelona shirt kopen

Het goedkope BREATHE shirt is vanaf deze maand beschikbaar in de onderstaande winkel. Een ander goedkoper alternatief zijn ook de retro shirts van de club. Deze zijn ook nog eens van Nederlandse makelij. De retro shirts van de Spaanse club zijn namelijk geproduceerd door COPA Football en scoor je al vanaf een prijs van € 39,95 in DEZE SHOP

Scoor de BREATHE shirts van Barcelona of andere goedkope shirts in deze winkel!