Gibraltar voetbalshirts 2022-2023

De Nationale voetbalbond van Gibraltar heeft vandaag bekendgemaakt dat de voetbalshirts van aankomend seizoen ontworpen gaan worden door adidas. Het Duitse sportmerk neemt de verantwoordelijkheid over van Legea. Naast deze bekendmaking zijn ook de nieuwe shirts gelanceerd welke gedragen gaan worden in de kwalificatie en oefenwedstrijden voor het EK 2024. Ook zal het nationale elftal van Gibraltar haar wedstrijden in de UEFA Nations League in deze shirts gaan spelen. Benieuwd naar de nieuwe voetbalshirts van het ministaatje Gibraltar? Check de details hieronder!

Gibraltar thuisshirt 2022-2023

Het nieuwe thuisshirt van Gibraltar is voornamelijk rood van kleur. Verder wordt het thuistricot gekenmerkt door een all-over print van camouflage vlekken. Deze hebben verschillende tinten rood. Ook witte details komen terug op het shirt. De bekende adidas strepen staan op de schouders van het shirt en zijn wit van kleur. Ook het adidas performance logo, dat voor het eerst op het shirt staat is wit van kleur. Deze staat op de rechterborst. Op de linkerborst staat het logo van de nationale voetbalbond van Gibraltar. Dit logo is nog relatief nieuw, Vorig seizoen heeft de bond dit logo gepresenteerd. Het nieuwe thuistenue van Gibraltar voor het seizoen 2022-2023 wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en rode kousen. De broek heeft rode details en de kousen hebben witte details. Ook zijn hierop uitingen van het Duitse sportmerk adidas terug te vinden.

Gibraltar uitshirt 2022-2023

Ook het nieuwe uitshirt van Gibraltar is vandaag officieel gelanceerd. De basiskleur van het nieuwe uittenue is wit. Sierlijke penceelstreken in verticale richting versieren de body van het nieuwe tricot. Deze zijn rood van kleur. Dat geldt ook voor de adidas strepen op de schouders van het shirt. Op de rechterborst komt het logo van het Duitse sportmerk terug en het logo van het de bond staat nog steeds op de linkerborst. Het tricot is verder uitgerust met een echte klassieke V-hals. Het nieuwe uittenue van Gibraltar wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte kousen. Ook hierop zijn uitingen van de sponsor terug te vinden.

De nieuwe voetbalshirts van Gibraltar zijn op dit moment alleen te bestellen in het land zelf. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts voor het seizoen 2022-2023? Check dan DEZE WINKEL