5 september 2016

Gibraltar voetbalshirts 2016-2017

Het nationale elftal van Gibraltar speelt tijdens de WK kwalificatie in geheel nieuwe shirts van Admiral. Het Engelse merk heeft in samenwerking met de voetbalbond van het land de nieuwe shirt gepresenteerd, welke gedragen worden tijdens de periode 2016-2017. Gibraltar is ingedeeld in poule H en strijdt met België, Bosnië en Herzegovina, Griekenland, Estland en Cyprus om een ticket naar het WK in Rusland. Admiral en de voetbalbond van Gibraltar presenteerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van het land dat sinds mei 2013 lid is van de UEFA en voor het eerst deelneemt aan de kwalificatie voor een WK.

Gibraltar thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Gibraltar thuisshirt voor 2016-2017 is overwegend rood met witte details. Deze details komen terug in twee diagonale strepen over de rechter schouder. Ook een vlak over de linker schouder is wit. Verder bevat het shirt weinig opvallende details. De logo's van de voetbalbond en Admiral versieren de borst en verder is het nieuwe shirt uitgerust met een ronde hals. Het thuistenue van Gibraltar wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met twee witte strepen aan weerszijden en de kousen voor het nieuwe tenue zijn wit rood met witte details.

Gibraltar uit shirt en tenue 2016-2017

Admiral heeft twee verschillende uitshirts voor het nationale elftal gelanceerd. Deze voetbalshirts hebben hetzelfde template als het thuisshirt. Het uitshirt is overwegend wit met twee diagonale rode strepen over de rechter schouder en een rood vlak over de andere schouder. Ook dit shirt bevat een ronde hals en de logo's van de kledingsponsor en de voetbalbond op de borst. Dit tenue wordt gecompleteerd door een rood short met twee witte strepen aan weerszijden en de kousen zijn nagenoeg rood. Het 3e tenue of alternatieve tenue is zwart met witte details. Ook de logo's van de voetbalbond GFA (Gibraltar Football Association) en Admiral versieren de borst. De kousen en de shorts van dit tenue zijn ook zwart.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Gibraltar voetbalshirts en tenues voor 2016-2017! De nieuwe shirts van Gibraltar zijn vooralsnog nergens te koop. Wil je andere voetbalshirts van andere Europese landen scoren? Check dan deze SHOP! 

Gibraltar -voetbalshirts -2016-2017