29 maart 2021

Georgië voetbalshirts 2021-2022

De nationale voetbalbond van Georgië en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe Georgië voetbalshirts 2021-2022 afgelopen weekend officieel gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt het Georgische voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Georgië strijdt in poule B met Spanje, Zweden, Griekenland en Kosovo om een ticket naar het WK. Zowel het nieuwe thuisshirt als het uitshirt zijn gebaseerd op een standaard template van adidas.

Georgië thuisshirt 2021-2022

Het Georgië thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geheel wit en bevat een all-over camouflage print in het wit/zilver. Deze camouflage print is kenmerkend voor het Condivo 21 template dat adidas voor meerdere tenues dit seizoen gebruikt. Ook de Algerije voetbalshirts 2021-2022 hebben dit template. Een ander kenmerk van dit template is de kraag van het voetbalshirt. Dit betreft een opstaande kraag met V-hals. De adidas strepen staat op de schouders van het voetbalshirt en zijn zwart. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst is uitgerust met de badge van de voetbalbond, de GFF (Georgian Football Federation). Tijdens de kwalificatiewedstrijden draagt het land de officiële World Cup Qualifiers badge en de respect badge op de mouwen. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met witte adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Georgië uitshirt 2021-2022

Het Georgië uitshirt 2021-2022 heeft ook het adidas Condivo 21 template. Dit voetbalshirt is rood en bevat dus ook dezelfde all-over graphic print als het thuistenue. Ook dit voetbalshirt bevat de iconische adidas EQT hals en de adidas strepen op de schouders zijn wit. Ook het adidas performance logo op de rechterborst van het tenue is wit. Het Georgië uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen. De keepers van Georgië dragen deze jaargang een geel keepersshirt met een all-over print van golven en geometrische vormen. Bovendien bevatten de keeperstenues zwarte adidas strepen en een zwarte kraag. Ook de mehspanelen aan de zijkanten van het keeperstenue zijn zwart. De Georgië tenues zijn opnieuw uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Deze technologie is in de stof van het tenue verwerkt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Georgië voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kasjia, Kvilitaia, Tsjakvetadze, Kvratskhelia, Kazaisjvili en andere spelers. De nieuwe Georgië voetbalshirts kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt van het nationale team? Check het in deze fanshop! 

Georgië voetbalshirts 2021-2022

Gerelateerd nieuws