Georgië voetbalshirts 2022-2023

De Georgische voetbalbond en kledingsponsor Macron hebben de nieuwe Georgië voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt het Georgische voetbalelftal de Nations League wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. Deze tenues worden ook door het vrouwenelftal, alle jeugdteams en het zaalvoetbalelftal van Georgïe gedragen. Vanaf dit seizoen is Macron Sportswear de kledingsponsor van het nationale elftal van Georgië. Het Italiaanse sportmerk volgt adidas op als kledingsponsor.

Georgië thuisshirt 2022-2023

Alle nieuwe Georgië voetbalshirts zijn geïnspireerd door de bijnaam van het nationale elftal (The Crusaders) en Saint George (de beschermheilige van het land). Het Georgië thuisshirt 2022-2023 is wit en wordt gekenmerkt door de brede, verticale, rode baan over het midden van het voetbalshirt. Deze baan wordt op het midden onderbroken. De ronde hals van het voetbalshirt is ook rood en over de mouwen loopt bovendien een rode taping. Deze wordt geflankeerd door dunnere, zwarte lijnen. Verder bevat het voetbalshirt een all-over print van dunne stippen, verwijzend naar het St. George kruis. Op de rechterborst (zwart) en de mouwen (wit) prijkt het logo van Macron. De linkerborst is uitgerust met het logo van de Georgische voetbalbond, de Sakartvelos Fechboertis Federatsis (GFF). Het tenue bevat bovendien verschillende details. Op het midden van de borst staat de tekst: მე ვარ საქართველო” (Ik ben een Georgiër) en de achterzijde van het tenue bevat de tekst: ''“ძალა ჩემშია” (De kracht zit in mij). Het Georgië thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode details.

Georgië uitshirts 2022-2023

Het Georgië uitshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is zwart en bevat een brede, verticale, grijze band over het midden van het tenue. Ook dit voetbalshirt bevat een all-over print van kleine kruizen. De Chinese kraag van het voetbalshirt is rood en de schouders bevatten een grijze taping. Het uitshirt bevat dezelfde details als het thuistenue. De badge van de voetbalbond is zwart met rode accenten. Alle logo's staan bovendien op dezelfde plek als op het thuisshirt. De broekjes en de kousen van het uittenue zijn zwart met rode details. In een aantal uitwedstrijden draagt Georgië het alternatieve uitshirt. Dit voetbalshirt is rood en bevat een zwarte baan op de zijkanten, de onderkant en op de schouders. Ook dit voetbalshirt bevat een Chinese kraag. Bovendien bevat het tenue dezelfde logo's en details als de twee andere voetbalshirt. Het logo van Macron op dit tenue is zwart. De broekjes en de kousen van het derde tenue zijn zwart.

Zoals alle voetbalshirts van Macron zijn de Georgië voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof van de tenues en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Georgië voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kvaratschelia, Davitasjvili, Aboerdzjania, Kashia, Kankava, Qazaishvili en andere spelers.

Georgië voetbalshirt bestellen

De Macron Georgië voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze tenues zijn alleen voor volwassenen beschikbaar (maten S, M, L, XL en XXL) en hebben een prijs van € 79,-. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel de Georgië voetbalshirts direct in deze winkel! 

Georgië thuisshirt 2022-2023

Georgië uitshirt 2022-2023

Georgië 3e shirt 2022-2023